Til alle mine medsøstre! it's a woman's world... ;)

Vi har nok alle vært der, når vi føler oss helt ubetydelige og misslykka. rett og slett ganske kjipt og en hel haug nede!
mitt kom for nesten et halvt år siden når min tragiske ex gjorde en hel haug med syke ting og dumpa meg sånn etterhvert. gøy for alle som blir det ja, man føler jo at man bare vil dø der og da men tingen er jenter, å ikke gidde å gi helt opp heller. vet det ikke er lett en plass, derfor jeg vil se noen ord i håp om å kanksje hjelpe litt, andre jenter som skulle finne seg i en lik/lignende situasjon..
jeg tenkte også som jenter flest at dette var det værste, EVER! kom ALDRI til å bli bra igjen og jeg kom hvertfall aldri til å finne noen bedre enn han (guuud vet hva slags hjerneceller jeg tenkte med da!! hahaha... I feel different about it now, I tell you!!)
som de kloke ordene man hører etter et brudd er jo typsik: bare vent, det blir bedre med tiden!
joda det er klart det, gjør nok det, men kan ikke den tiden bare være NÅ!!??? så kan jeg bare ligge her å sutre til TIDEN har kommet..! just det!

Jeg bare MÅTTE gjøre noe etterpå. med meg selv, med hele min verden.men hva gjør man?
etter at jeg hadde grått mine høyst vedmodige tårer igjen og igjen til mine herlige venninner og noen kjekke kompiser (vet ikke, må jo ha noe fint å se på i en kjip tid hehe!). til rett og slett alle som gadd å høre på meg ang å kjipt det var og hvilken fantastisk jævel han var, og det som værre er!
godt å få det ut! så var det å stappe i seg en hel haug med sjokolade og så nekte å gå ut i noen dager.
venninner kom til og med med mat og mamma ville ha meg hjem på tvangsforing. heh..

men så finner man jo ut at man ikke kan holde på med dette her lenger og man tvinger seg ut, ut med venninner (helst ikke på fylla. hold dere unna den så lenge man kan!) koselige caféturer med venninner hvor man bare kan sladre enn hel haug og se på rare folk som går forbi og bli plaget litt av blomsterselgerene. yess. livet det! ;p

når man føler seg så jævlig er det jo viktig å gjøre et eller annet for å komme seg litt på topp igjen så jeg tvang meg på trening, sørget for å bli brun og blid ;) bleiket tennene, satt på langt hår og went blond ;p blondes have more fun! så fylte jeg opp klesskapet og ikke minst SKOskapet ved å ta meg en real shoppingtur til Køben med mi kjære venninne og bestilte USA tur :) yaay! så nå.. etter noen mnd, føler jeg meg a whole lot better. og dette er fra jenta som sa at det ALDRI kom til å bli bra igjen! har så lyst til å dunke meg sjøl i hodet for at det går ann å si noe sånn. selvfølgelig, arrene er der. det kommer de alltid til å være, men skal man la det ødelegge alt? skal man la en kjip liten psycho gutt få ødelegge såpass. nei det må jo bare være snakk om GIRL POWER her! ;) jeg er ei prinsesse og jeg fortjener å bli behandla som ei! ;) heheh.. det sier pappa hvertfall og han er eneste mannen ei jente kan virkelig stole på så når han sier det så stemmer det jo.. hihi..
jeg føler det er altfor mange jenter som blir ødelagt av dårlig selvtillit! greit nok at man kan ha dårlige dager, eller tider men jeg ser så sykt mange venninner og jenter generelt som ikke har det noe greit pga hvordan man TROR man ser ut eller hvordan andre får man til å føle seg! det er jo altfor galt!

tror cluet er å finne en balansegang. komme seg bort litt, ha noe å se fram imot og å ta imot støtte fra gode venner når man helst bare vil være alene med "dirty dancing" og patrick swayze på repeat i flere uker
og det å ta å gjøre ting som man tidligere kanskje ikke har giddet, rukket, tatt seg råd til eller turt: just do it! :)
ser fram imot selv å ta nye sjanser, komme seg bort og bare gjøre hva jeg vil. deilig å være fri!! trodde aldri jeg skulle si det. men å deilig er det ikke å faktisk bare ha seg selv å tenke på? man er ung og kan gjøre akkurat som man vil! deiligste tanken ever. og den tanken kan ALDRI enn mann utfylle ;)
det er noe å tenke på... venninner og famile er det viktigste. alt annet er en fin bonus ;)

så nå er det ikke snakk om å stresse NOENTING og det føles helt deilig! føler man at noen behandler deg dårligere enn det du fortjener. bare kutt de ut. de er uansett ikke verdt det!
"no man is worth your tears and the one that is won't make you cry!"

Helt riktig jenta mi!! Har du bestilt billett til usa uten meg? :pLikte godt den siste linjen der!! Når det gjelder gutter; gjør han ting komplisert så er han ikke keen nok! Og derfor ikke vært en tanke! Love u

Skrevet av: The queenbee T!

15.mai.2008 13:58

herregud!!

Skrevet av:

19.jun.2008 19:45

herregud ja, det kan du si!! psycho people do crazy shit asså!! hope never to meet him again asså! stay far away from him!!

Skrevet av: Christine

02.sep.2008 10:14