"Barbie-Dopet"!!

Leste i Dagbladet i dag at de advarte sterkt mot dette! det var en modell som gikk ut og snakket om sine erfrainger om det såkalte barbie dopet, Melatonan. Jeg har selv prøvd det. så har flere av mine venninner og noen kompiser.
Alle har vel forskjellig erfaring med det. Jeg for min del skulle absolutt prøve det tross, everybody told me not to ;) seff!! må jo det!  det jeg ikke får gjøre, det SKAL jeg jo gjøre!

Men.. jeg ble ganske fort helt BLÅ på leppene, ble slapp og dårlig, fikk flekker på magen etter sprøytene, fikk føflekker jeg aldri hadde hatt før og de jeg allerede hadde ble mørkere og større. hmmm.. skummelt! Tror kanskje jeg skal ta en tur å sjekke de for sikkerhets skyld. you never know.
men BRUN ble jeg da. eller rettere sagt for brun. fargen vendte dessuten mot en ekkel orange farge!! og det ble bare too much!

de fleste andre jeg har sett som har brukt Barbie'n har blitt svært orange og gusne i fargen! litt overkill. spesielt på blondiner. men det ser man gjerne ikke selv ;) en annen venninne av meg fikk i tillegg 'bart'! altså, så masse føflekker på overleppa at det så ut som bart! kanskje ikke noe man har lyst på.
På noen virker stoffet heller ikks så bra. en venninne gikk på det i 6 mnd uten å få noe særlig farge men fikk alle bivirkningene! den er kjip!

Dette er heller ikke testet på mennesker enda!! som jo er litt scary i seg selv.. Men stoffet ble opprinnelig lagd for å hjelpe lysehudet folk nede i australia/ new zealand, siden sola er så sterk der. for å beskytte MOT hudkreft og nå påstår de at stoffet kan medføre lettere sjans FOR hudkreft!!

prøv det om dere vil. det bestemmer dere selvfølgelig selv.. Det er bare ikke ALLE som har hatt like gode opplevelser med melatonanen! ;p synes de malte det litt rosenrødt i media jeg...

Dessuten ser det ærlig talk ikke så vakkert ut å løpe rundt å være orange heller ;) ta deg heller noen extra lag med selvbruningskremen. den er heeelt skadefri og uten bivirkninger :) Jeg anbefaler Chanel sin selvbruner til ansiktet og Loreal med shimmer til kroppen. works wonders! :) Husk å bruke fugtighetskrem over så holder du smooth like a baby's butt!!