Hellleu!!

Føler ikke det er så utrooolig mye som har skjedd i det siste. Har vært mye jobbing her og jeg er LEI med veldig stor L!
Photoshoot med Danske Robin på Torsdag i Bærtesbukta i Kr.sand. Får sett bildene ikveld. hope they're good!
Min herlige venninne Vivian hadde bursdag da så vi var oppe en tur på Odderøya og grillet litt og koste oss, før jeg gikk på en liten date :p hehe.. neida, ut å spise med en kjekk mann. koselig :)

Fredag kveld jobbet jeg, lørdag formiddag jobbet jeg og lørdags kveld + søndags formiddag. så er det å jobbe litt med noen bilder og sååååå er det SOFAEN!!  tenkte jeg skulle begynne på Entourage-serien. hører den er bra! med mye guttehumor, som jeg bare elsker. hehe.. litt kvinnediskriminering og ekkelt humor er jo bra på tv da.
Har hørt fra kompisene mine at jeg er en av gutta og at de glemmer at det er jente der så da kommer hele guttepraten fram. haha! fint for meg men jeg ser ikke helt den! finnes det noen som er mer girlie-girl enn meg?:  redd for spiders, furter når jeg har lagt på meg en kilo og loves high heels og alt som er fluffy og rosa?? hmm..  så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ta den asså! ;) tror egentlig det er for at jeg tar de vel ikke så høytidelig når de setter igang med å fortelle om de siste erobringene sine og bla bla bla!! haha så det så!! (+ at de håper nok at jeg skal introdusere de for mine vakre venninner en dag, men seriøst, jeg vil da ikke mine kjære venninner så vondt ;p ain't gonna happen boys!)

På Lørdag var hele familien min samlet i hagen hos oss. søsken, kusiner, fettere, onkler, tanter, tremeninger og min kjære mormor var der og grillet og badet og spilte ball og all slags sære leker :) så koselig med alle de små ungene som løper rundt og lager liv. Lille Jonas løp rundt etter ballen og hylte 'fotball!' gutten er 16 mnd! så skjønn!! så da er det bare for tante Tine å få på han Liverpool drakt før onden tar han (i.e Man u...)
fikk til og med lært Ann Kristins datter Emilie på 2 år en stygg setning som hun kan si i den kristne barnehagen hun går i :p sånn går det når barn har pappegøyespråk!

Jeg har satt på langt hår igjen og endelig fått en farge jeg er litt fornøyd med!! takler ikke å ha kort hår! never! I'm a girl and girl should have long hair and boys short hehe!
trodde først det ble grønt og det var like før jeg gråt mine vemodige tårer i fortvilelse men det ble bedre etter jeg fikk vasket det noen ganger :) yaaay! det blir mange ganger sånn med blondt hår! tar litt tid!

Til uka er det nytt shoot før jeg skal i møte med byrået i Oslo. så stikker jeg til Göteborg i helgen ;) ;) lengter.. :)