Helgen..

jeg dro til oslo i helgen for å snakke med et modellbyrået Show Models. og det ble signering! :) yaaay!
har fått henvendelser fra noen andre byråer og speidere og 'såkalte' speidere :p jeg har sjekket de nöye ut og funnet ut av hva som passer best for meg og funnet ut av hvilke byrå som er seriöse og hvilke som er snuskete!

show models har FLOTTE jenter i stallen og sjfen har peiling og herlig. så dette tror jeg skal bli veldig morro og spennende.
jeg har ikke mött de ande jentene enda men det gleder jeg meg og til.
skal gjöre litt intervjuer og shoots de neste ukene og så er det en stor Bacardi jobb. så det er bare å hive seg rundt å komme i form igjen her!!
Så framover blir det work work og masse trening og lite sjokolade! :( og lite chips og lite lasagne og lite brus og lite ALT!! :( :(  hehe.. men NOE må man jo ofre for skjönnheten eller hur? ;)

men i helgen har jeg hatt det göy! :)
fly tidlig til oslo på torsdagen. holdt seff på å miste flyet igjen!!! flyet stod og venta på meg og gjet om jeg var flau når de ropte ut om fröken Lövendahl var kommet ombord! :p haha  skulle jo bare ha litt kaffe jo. og litt dilling!!
så var det signering and then SHOPPING!! jeg splasha ut over 10.000 kr så samvittigheten min er nok LITT dårlig. MEN skoskapet er fyllt opp og det samme er veskeskapet! tihihi
penger er til for å brukes! and I'm worth them shoes!! :p

etter det var det lunch med min kompis Lars Damaske som jeg ikke har sett på mange år!! herlig å catche up!! gutten har jo runda 30!! fy fadår!! hihihi (måtte bare gni det inn en gang til ;p)
så kom min herlige bestevenninne Merete. mamma sier alltid jeg skal hilse til hennes reservedatter! kanskje ikke så rart når ho er mer kjent på mamma sitt kjökken enn jeg er. hehe.. men jeg er jo flink til å sitte på benken og väre supportive når 'vi' lager mat da!
Vi dro hjem til merete og hun laget middag og jeg sov på sofaen i flere timer. heh.. hyggelig selskap!

Jeg dro ut til Tiffany i Bärum på kvelden. triste greier skjedde her :( hennes hvite kanin Nupi löp rundt ute og inne som alltid. han går aldri langt. når Tiff skulle hente han inn var han borte. lette lenge og hun kom plutselig inn med han i armene og sa Nupi er död! vi prövde å riste i han og kjenne etter hjertebank og alt men det var ikke liv :( han hadde blitt påkjört. så vi kjörte ned til Mostue Dyrelege midt i natta men det var ingenting de kunne gjöre der.
fikk levert han ned neste dag til kremering.
stakkar Tiff!! :(

dro ut å spiste herlig Thai mat på fredagen. and then some drinks :) var überhyggelig. så mötte vi my babysis Jenny og hennes date på Fridays.

MIN TELEFON ER FORRESTEN DÖD!!!! den er tom for ström og det er krisemaksimering her! jeg har teit utenlandsk lader som bare passer inn i u-jorda stikk-kontakter! fyyy fadåår! can't live without it!
derfor jeg ikke svarer sånn by the way. ikke for å väre frekk!! ;)
jepps.. take care everyone så snakkes vi når jeg blir litt sosial igjen! :)