Dinner med jentene i helga og litt ut..

img1480
img1482
img1484
img1485
img1492
img1494


Hadde besøk av min søte Merete denne helga og. hun skulle i bryllup, og her is she getting ready! :)
dagen derpå hehe.. vi måtte jo en tur på Pakkhuset og treffe kjente og kjære. sånn som Skumsi og Vidar pluss some guy som prøvde seg iherdig på Vidar ;p


Nå har jeg ligget syk i noen dager så det er ikke mye oppdateringer fra min side. det ere rett and slett litt synd på meg!! ;) MEN man må jo se det positive i alt så når jeg oppdaget at jeg hadde gått ned 3 kilo på et par dager så var det ikke så ille anyway ;) endelig antydninger til innovermage! haha

ikveld skal jeg inn til kr.sand og se på leilighet på Kuholmen på Lund og så er det til Tone på Salong Extend å få deilg langt hår :) kommer bilder og link til henne her! Hun har blitt min sponsor og hun er megaflink og håret er det beste jeg har prøvd, og jeg har prøvd maaaange slager og mange frisører!! det varer skikkelig lenge og i god stand og dessuten tar hun hensyn til hva du selv virkelig ønsker og gir deg det!  Er så lei av frisører som bare 'kjører sitt eget løp' og skal prøve ut ting og skal eksperimentere når det du egentlig vil er å bare få det AKKURAT sånn! ;)

PÅ fredag er det først litt på min nye jobb og så er det å haste videre med fly til Oslo, hvor Guttorm kommer og henter meg med flyet i Kr.sand før det er Tiffi's bursdag!!! :) 08.08.08!!!  Jeg tenkte jeg skulle gå med min nye Anna Sui kjole som jeg kjøpte på Voga i Oslo. den er bare to die for!! er litt redd den skulle bli rynkete når jeg pakket den pga silken men tipset fra Pia Haraldsen om å rulle den over et håndkle i stedet for å brette den tror jeg skal gjøre susen :) så blir det hvite pumps og sotete øye make-up and I'm good to go!! ooh.. what purse...?? må kanskje se etter ny i oslo hehe.. kan aldri få for mange vesker, that's for sure!!

Blir i oslo til søndag og så flyr jeg hjem for å feire bursdagen til min bror Thomas :) hmm.. what to get him?? alltid vanskelig å finne gaver til guys asså!!!! any tips????