Dealen med dette "Bordellet" da... ;)

Har blitt litt ståhei rundt dette etter at jeg skreiv på facebooken min at det var ledige timer på Dronningens gt Bordell i Kristiansand, så da bør jeg kanskje forklare hva dette bordellet vårt egentlig er!

Det begynte med at det sikkert sveiv litt i Marius sitt vittige hode en dag og så fikk jeg plutselig ei meld:

Ledige timer neste uke:
Mandag: Intervall 3 + 1 x 12 min (Ledige timer hele dagen)
Onsdag: Rolig langkjøring 45 min, med kreativ avslutning (Ledig fra kl 20-01)
Fredag: Tempo etappe! Fort, hardt og moro! :) (Hele dagen)
Bare å melde seg på dagen i forveien, aldersgrense 18 år. Rabatt for grupper.
Håper vi sees! :)
MVH BORDELLET
ps. Vi minner om rekreasjons-økten på Søndag kveld, den er gratis og heter "Alle mot Alle"!


Nå bør jeg forøvrig (forövrigt a very dangerous town..:p) si at i Dronningens gate er det nå 1 porno-sjappe, 1 strippeklubb, et nytt utested og 2-3 kebabsjapper og en haug med invandrer frisører og butikker, bare på 2-3 kvartaler!! og midt i alt dette bor Lillian!! og litt Marius som crasjer der. og meg litt sånn innimellom ;p
ikke nok med det så har Lillian innredet leiligheten med lilla og sorte svære gardiner og på rommet hennes er det 2 madrasser på gulvet og en lyspære som henger i en ledning fra taket uten skjerm, en kommode med fløyelsduk i gull og en lampe fra 70 tallet! Genialt!!!  (Lillian blir jo så fornærma, men.. girl you know it's true!!)

så det eneste som Dronningens gate mangler var jo bordell!! Og i og med at vi er 3 single, lite flaue folk, og uttallige jenter på morranquisten (sorry Marius Sam men du er jo ikke flau) har sneket seg ut fra noe de selv betegnet som en bordell-looking crib, så ble det bare Bordellet i Dronningens Gate!!

Rett og slett bare noe uskyldig fjas folkens!! Har IKKE starta bordellvirksomhet, så dere kan slippe å løpe til avisen med dette her og!! ;)