Reklamebilder for min sponsor Salong Xtend

www.salongxtend.no  i Kirkegata i Kristiansand

Dette er det beste extentionshåret jeg har prøvd noen gang, og jeg har prøvd maaange forskjellige slager og merker. Jeg er også veldig fornøyd med frisøren min der Tone Birkeland , for  man trenger ikke å være redd for at hun bare skal dure i vei og gjøre her thing for hun tror hun vet best, som hun selvfølgelig gjør, men av og til vil man jo bare ha det AKKURAT sånn!! ;) You know what I'm talking about girls!

Sammen experimenterer vi litt innimellom og finner fram til det som er just right, for the moment :)
Denne ganga ville jeg prøve å bli litt blond. På bildet ser det veldig blondt ut men hadde jeg gått helt blond så hadde det faktisk sett hvitt ut på disse bildene! Jeg tenker at man kommer til å se forskjellen på meg og noen av jentene i byrået som er helt blonde. F.eks Beathe, da vil nok folk si at jeg ikke er blond i det hele tatt. hehe.. synet bedrar. men.. det er hvertfall en overgang fra å være helt sort som jeg var tidligere!! Gud for en prosess det var å bli blond! og det kan Tone skrive under på!!

Jeg flyttet fra byen og prøvde meg hos noen andre frisører men jeg fant ut at det var bare å komme seg inn til Salong Xtend i byen igjen for å redde det som var igjen av håret mitt!! Sjekk forskjellen!! og yessss.. det er morranquisten og jeg er helt uten sminke!! er ikke lov til å mobbe! skal heller si at jeg er sporty som stiller opp på blogg og i aviser uten sminke! Har ikke sett mange modeller gjøre det til nå ;) hehe..  (det er litt tungt for meg rett and slett! hehe)
Så jeg er mørkeblond nå men noen lysere striper i.


c2 c4
c6 c8
c1 c3