Mine sponsorer!!

abeilelyr1c2


Abeille Hudpleie i markens/gyldenløves gt i Kristiansand.
Her tortureres og pleies jeg! ;)
Jeg skal ta brazilian og legge fiiiine negler idag! gruer og gleder meg for jeg vet hva jeg går til når det gjelder det første!
Er så koselig å legge neglene for da sitter meg og Julia og skravler og sladrer om alt og alle! haha.. og neglene blir wonderful! Hun er veldig erfaren og dyktig så jeg gleder meg alltid til nye negler!! :)

www.abeille-hudpleie.nosalong

Kirkegata i Kristiansand
Den perfekte frisør! De vet hva som er hot og hva som er not, og jeg har forelsket meg helt i min frisør der for hun vet hvordan jeg vil ha det.  med de beste hair extentionsene jeg har prøvd!  
Se innlegg nedenfor med bilder :)

www.salongxtend.no


lulus

Lulus i Kirkegata i Kristiansand
Jeg må ALLTID innom Lulus når jeg er tilbake i byen for å sjekke hva som er nytt. er som en liten unge hver gang jeg kommer inn dit for de har så mange fete vesker og sko og nå har de også begynt med klær!
Kjøpte noen fete nye baggy jeans der med ROSA merke på!! skal legge ut bilde! Nå venter jeg på slim-fit modellen som kommer inn snart!
De har smykker og Barry M sminke og masse forskjellig gøy jenteting som man bare må ha og gjerne ikke får tak i noen andre plasser i byen.
De har de feteste Friis & Companys veskene og bagene. Me wants!!! Skinn-vesker (snake,krokodille) er forresten det HOTTESTE nå så det er bare å hive seg rundt og få seg en.
Jeg har skaffet meg en brun en fra Friis and I love it!! :)

www.lulus.no


gratis

skal gjøre et sammarbeid med de, blir spennende!  watch this space ;)

www.gratisbillett.no

clubb 
Disse har igjen sammarbeid med Gratisbillett, så jeg kommer til å sammarbeide med de og.

www.clubbing.no

Takk for det snuppa, håper du er forsatt fornøyd!! klem klem klem =)))

Skrevet av: julia

02.sep.2008 19:02