Nytt fra Lulus! Me wants!!

image006

Stor og romslig veske fra Dixie i kunstskinn 499,-oooooh!! I WANT!!!! 

prøvde å laste opp flere ting men tekniske meg fikk det ikke til!
men det er mye nytt fet stasj der nå.
Kjøpte en gull bag for litt siden som jeg kom på nå at jeg egentlig vil ha i sort og!


2580

Kjøpte meg et Kinesisk Lykkearmbånd! veldig hot right now!!

sup220

Den kinesiske kulturen er en av de eldste I verden. De kjenner hemmeligheten? De 12 dyrene i dette lykke armbåndet har vært brukt i kina for å bringe hell og lykke til familier og hjem i tusenvis av år. Hvert eneste armbånd er håndlaget, håndmalt, unikt og individuelt for å bringe lykke, god helse og rikdom på alle måter. Armbåndet skal alltid bæres og være en del av deg. Tro på armbåndet og det det står for, tenk positivt og du vil se at der skjer gode, positive ting i ditt liv og at du vil nå dine drømmer og mål. Tro alltid på at intet dårlig kan skje og at intet kan gå galt så lenge du bærer dette armbåndet. ? "Hva du ønsker skal du få" Tenk positivt, vær glad og smil- og verden vil smile tilbake til deg.

kinesiske lykkearmbånd er det hotteste blant kjenisene for øyeblikket. Diss fantastiske armbåndene består av alle de 12 kinesiske horoskops symboler og skal bringe deg lykke i kjærlighet, gi deg rikdom og god helse.


650

Dette sprayer du rett på leggene så slipper du de himla irriterende strømpebuksene!! Perfekt om vinteren! Man får et silkeaktig preg! Denne har jeg brukt mye!

cosmopolitan0408cosmobeautyawards4smashbox

jeg har skikkelig lyst til å prøve denne!


Kult armbånd! Føler du lykken komme?

Skrevet av: John Doe

28.aug.2008 10:56

føler den komme all around me ja!! haha..

Skrevet av: Christine

02.sep.2008 10:04