siste nytt rett and slett!

yes, det ble change of plans i helga. Dro ikke på hytta allikevel. Hang med Marius og Lillian på fredags kvelden så kjørte jeg hjem til min kjære mamma på lørdagen.
så var det noen som vistnok klarte å overtale meg til å kjøre til sandnes sånn i 2 tida på natta ;) and it was soooo worth it ;) Har det kjempegøy med deg! men.. det er alt jeg sier om det, nygjerrigperer ;) hihihi..
Jeg var faktisk å TRENTE!!! (shocker!! hehe) på Elixia i Sandnes mens visse folk var på volleyballtrening! føler min trening var myyye bedre ja! hehe! og idag har jeg GANGSPERRE deluxe!! serves me right, for not working out more!

Tok en kjøretur med marius igår når jeg kom hjem fra sandnes. klarte jo forresten å kjøre meg heeelt lost i sandnes når jeg skulle hjem. kunne vel ikke vite at ikke kværnaland ikke var på veien til kr.sand!!! men anyway så fikk jeg ikke lagt meg før kl 3 så det var jo tuuungt å stå opp igjen og gå på jobb but but..

har endelig fått ut web siden min!! yaaay!! check it out:
www.christinelovendahl.com eller for short:
www.chrisloven.com

og nei... det er ikke noe 'artistnavn', men de andre som kunne funka bra var tatt!


Har planer om å trene hver dag denne uka!! til bikinishoot, MEN.. så får jo typisk Larosi meg LITT gira på å lage vår egen lille vinkveld på Charlies ikveld.. hmm..

what to do!!!!!???? ;)


ist23360233cocktailsonwhitecosmopolitan12181