Happy Birthday to meeeeeee :)

Tuuuuuuusen takk for alle hyggelige meldinger på facebook og mail og meldinger :) setter så utrolig pris på det skal dere vite!!! har desverre litt birthday blues idag. kommer litt over meg at jeg lissom ikke er der jeg trodde jeg skulle være i en alder av 23 eller at jeg ikke har det jeg hadde forventet/håpet/trodd på dette tidspunktet i livet. hmm.. vet ikke helt jeg.. men.. sånn blir det av og til I guess. Jeg er hvertfall utrolig gla for familien, vennene og jentene mine i byrået. har blitt gla i dåkkær og gleder meg til å se mer til dere framover :)
og mine venner som jeg har hatt fra jeg var liten og støttet meg i alle sprø ting og påfunn jeg finner på sånn innimellom er jeg også supergla i og kunne ikke bedd om bedre venner. ikke alle jeg ser hver dag pga avstand og/eller jobb but you're in my thoughts and I'm sure I'm in yours forever :) litt melankolsk her hehe..
nå skal jeg sprette børsdagskaka her. har nettop vært ute og spist middag med familien nå. er så sliten etter jobbing i helga så idag blir det ganske rolig.
slenger inn bildene etterpå. min bror Thomas har fått i oppdrag (under tvang) å være litt fotograf for meg idag :)

hjertetettrosastor

Gratulerer med dagen :-)Så utrolig pen du er forresten!

Skrevet av: Kamilla

14.sep.2008 18:18

Gratulerer med dagen vennen =) Gikk det bra på shooten i går? Nuss på deij

Skrevet av: Camilla Roszkowski - Frisør Og Extensionkonsulent

14.sep.2008 21:04

Gratulerer så masse med dagen shnuppa mi:)Håper du har hatt en super dag:)Klem Klem:)

Skrevet av: TINA LIHAUGS Fantastiske Verden

14.sep.2008 23:28

gratulerer med dagen jenta mi =)=)=)håper du får en suuuuper dag:)smask

Skrevet av: maren

15.sep.2008 10:31