Drapstrusler faktisk!!!

har begynt å få ekle telefoner og meldinger fra en 29 år gammel mann fra oslo. han kaller seg Jørn.
ringer og jeg aviser og han ringer igjen og igjen. han begynte å skrive til meg på msn først og når jeg sletta han derfra pga han ble LITT for pågående for min smak..
da ble det styr på telefonen og når jeg la på så ble det meldinger på meldinger:
først om at jeg bare burde svare han for ellers fikk jeg bare se hvordan livet mitt kom til å bli, og han var ikke en person man ville ha som uvenn. mye bedre å ha han som venn!! hvis ikke kom jeg til å angre dypt.

 • uten at jeg hadde skrivd eller svart han noenting så får jeg denne: hvis du bråker med meg så kommer du til å angre resten av livet ;)

 • and then: du aner ikke hva du har med å gjøre/ hvor lei jeg er sånt tull. du og jeg hadde vært en fin opplevelse, hverken mer eller mindre

 • then: at du vil at jeg skal forsøke å drepe deg :)  så enkelt er det ikke ;) jeg bestemmer seilene & det du sier
(skjønte ikke den heeeelt. denne svarte jeg på og spurte om han var helt sjuk og ba han la meg være og gi faen i å kontakte meg..)

 • then: jeg sier at spill etter mine regler ellers blir resten av livet ditt en fy sørgelig affære ;)

 • så kommer han med denne: jepp, helt syk. dette er din feil. jeg er hyggelig, men hvis du ikke vil være vennen min så finnes det få fiender i norge som kan måle seg med meg ;) jeg vil være vennen din men gud vet at jeg kan bli fienden din også :) jeg har opplevd mye dritt i ivet og min kvote er full :) ikke misforstå, du skjønner kanksje ikke men sånn er det :) jeg vil deg ikke noe vondt men samme hvor du har meg så er det 100 % ;) (skjønte ikke dette helt heller...)

 • and THEN: jeg begår selvmord hvis du ikke møter meg til helga (for han vet at jeg skulle til oslo i helga...)

 • then: du er en søt jente, skulle ønske det ikke var sånn

 • litt senere: jeg er i bedre humør nå. glem det jeg sa tidligere. det hadde vært hyggelig å møte deg, men skjønner hvis du ikke vil :)

 • rett etterpå: jeg vil møte deg på tross av alt dette! ;) hvorfor ikke? jeg er en gentleman. du er søt ;) sammen hadde vi rett og slett vært glansse ;) skulle ønske du var modig nok til å møte meg ;)


stakk ned til kompisen min, og han ringte han fra sin mobil men da la mannen på når han ba han holde seg unna meg.

 • rett etterpå fikk jeg ern ny meld: Det var vel ikke oss det? :) jeg har vel ikke skrevet noe galt til deg? :) noen, herr anonym, ringte til meg, men det har sikkert ingenting med OSS å gjøre :) ha en fortsatt fin kved, mente ikke å skremme deg hvertfall :)

 • then: dette var bare i tilfelle du var blitt skremt eller lignende. hvis dette fører til at de tilbakestående vennene dine ringer meg opp så er jeg ikke interessert :) jeg skreiv for å forenkle ikke koplisere men hvis pakket vil ha verde så har de kommet til rett sted ;)  (forstår ikke halvparten av ordene hans her..)

 • uten at vi skreiv eller noe: jeg er ikke interessert i å motta meldinger heller :)

kompisen min skreiv ei meld om at han var tilbakestående eller noe sånn og måtte gi faen i å plage..

og nå er jeg altså i oslo som han vet. men ikke hvor og det er vel bra. gjemmer meg hos en kompis jeg ikke pleier å være hos når jeg er i oslo! vet ikke om denne fyren er noe man burde ta litt seriøst men litt skremt blir man jo for han virker oppriktig syk i hodet.

nr hans har jeg men det var hemmelig når vi sjekka det.. han sende noen bilder av seg men det kunne jo ha vært hvem som helst..
mailen min hadde han funnet på facebook men ville ikke si hva han kalte seg der, og mente etterpå at han ikke engang var på facebook.. lurer da på hvordan han kan ha fått tak i mailen min via face..? men det er jo ikke største problemet her. mailen og nr står der og det er greit nok, i jobb sammenheng og sånn men dette satte meg ganske ut asså.. meg som overreagerer?? trenger litt råd her føler jeg.. :(

Det hørtes utrolig skremmende ut. Jeg vet ikke hvordan du burde reagere egentlig, men fortsetter han så kan du alltids spare på meldingene han har sendt og anmelde til politiet? Blir han for pågående og gir flere trusler, så er nok det det lureste å gjøre med tanke på din egen sikkerhet.

Skrevet av: Alexsandra

04.okt.2008 00:50

Politianmeld ham. Går ikke ann å overreagere i en slik situasjon, føler du deg truet og usikker, så er det kun en ting å gjøre.. Nytter ikke å vente før det er for sent!

Skrevet av: hanne

04.okt.2008 01:10

Enig med Hanne. Eneste måten å bli kvitt sånne mennesker er å politianmelde. Kanskje de da skjønner alvoret i situasjonen. Erfaringsmessig vil han bare bli mer pågående frem til du tar affære. Så legg inn en anmeldelse hos politiet, legg igjen hans nr og kopi av mld han har skrevet til deg. Så trekker han nok seg tilbake.

Skrevet av: Thomas

04.okt.2008 09:37

Umulig å overreagere på sånne meldinger, du burde anmelde han med en gang du står opp i dag.

Skrevet av: Slittejoggesko

04.okt.2008 10:41

Helt enig her, du burde politianmelde det!!

Skrevet av: Maggie

04.okt.2008 13:18

Overreager ikke nei. Anmeld an, hadde jeg gjort. then: at du vil at jeg skal forsøke å drepe deg :)

så enkelt er det ikke ;) jeg bestemmer seilene & det du sierDET er nok til til at politiet går videre med det.Du burde være forsiktig med hva du legger ut på facebook, å andre plasser. å ikke godta folk på msn, uten at du vet hvem det er. Å for all del, aldri gi nummeret ditt til noen på internett.. dette har du hørt tusen ganger. jeg hørte det tusen ganger, før jeg en gang lærte.håper du lærer av dette.lykke til...=D

Skrevet av: Lise

04.okt.2008 14:26

jeg har nr mitt ute og jeg har det på facebook og web siden min pga jobb, men har fått beskjed nå av sjefen min i byrået om å skaffe meg hemmelig nr. jeg godtar folk på msn som legger meg til og så sletter jeg de bare om de er hål i hodet. easy as that. men denne fyren var seff hyggelig først og kom med masse komplimenter, nesten litt for mye.. og han ble svært intens derfor sletta og blokkerte jeg han bare. synes det er freaky å være i oslo nå! men jeg har folk rundt meg som vet om dette så det er lugnt men, fikk meg en liten scare her for det er maaange psycho folk rundt om. og are se på måten han skriver på.. trusler, etterfulgt av ;) og :) SYKT!!!

Skrevet av: Christine

04.okt.2008 16:57

du må være forsiktig christine... det er alvorlig med han der,ta det alvorlig,legg inn en anmeldese på han så får han beskjed av politiet,men det er ikke smart å legge ut sånne bilder og oppdatere statusen din på alt du gjør,pass på din egen sikkerhet:)det er mange der ute som er syke og ikke helt normale som er vanskelig for oss å sette oss inn i deres virkelighet. lykke til,klem fra janne

Skrevet av: janne

05.okt.2008 01:09

Åh, herregud... gå og politianmeld han med engang.

Skrevet av: nina birkic

05.okt.2008 11:30

ANMELD,MED ENGANG... NR ER HEMMELIG KANSJE MEN POLITIET FINNER UT AV DET:)

Skrevet av: Jannicke

05.okt.2008 22:09

Du kjenner ikke meg, men duh, politianmeld han der da! Han er jo alvorlig forstyrret. Og om han kansje lar deg være i fred, kan det jo hende at han teroriserer andre! Jeg jobbet på telenor kundeservice for noen år siden og fikset meg en stalker! Ble forfulgt av en sykt forstyrret mann! Veldig ubehagelig! Du føler deg ikke trygg før du har fått gjordt noe med det!

Skrevet av: Kim

06.okt.2008 12:58

Her er det bare å ta vare på smsene du får av han og fremlegge dette for politiet, og levere en anmeldelse. Det er det første du bare må gjøre. Om du har han som venn på Face, så fjerner du han derfra. Og endrer innstillinger slik at kun dine godkjente venner kan se din informasjon og alt sammen. Andre trenger ikke å se det vel? Dette bør du ta alvorlig og ikke la det holde på unødvendig. Skjer ikke noe før du begynner, så neste trekket må være ditt.

Skrevet av: Eddie

09.okt.2008 16:50

Uff, ikke morro vennen min! Du burde som de andre har skrevet over her, fjerne mobilnr hvertfall fra nettet!Ha en mailadr du ikke bruker på msn,som folk kan kontakte deg via dersom de vil leie deg inn til oppdrag, på nettet i steden... Man skal ikke spøke med dette, politianmeld han og bli ferdig med det.. Og ikke legg til hvem som helst på msn din snuppa... Du er en så vakker pike, både utenpå og inni, sånne psykopater er ikke lett og ha med og gjøre, så få han vekk... Husk at du har dine nære venner som garatert støtter deg ;)Og det er de eneste du trenger, beundrere kan beundre fra avstand ;) Nuss Nuss

Skrevet av: Camilla Roszkowski - Frisør Og Extensionkonsulent

10.okt.2008 10:04

Jeg har og hatt samme greia:SMen han ga meg ikke drapstrusler.. Men han sa jeg skulle bli supermodel, hvis jeg møtte han der eller der osv...Men det værste var at det var kjørelæreren min:S LITT ekkelt..

Skrevet av: SandraCaramba

30.okt.2008 17:00