Silikon 'n stuff

0637 cinderella


Bare for å ha sagt det.. I tilfelle noen følte seg støtt over mitt utsagn i artikkel i fevennen, så mener jeg SELV at jeg ikke vil dytte inn silikon nå, MEN jeg forstår og støtter folk fullt ut om man virkelig føler at man trenger det for å føle seg kvinnelig, feminin osv. Hadde jeg vært flat hadde jeg SÅ tatt det jeg og for det er noe som hører med å være jente. Og joda, når jeg har trøkt ut 4-5 barn så skal jeg love deg at jeg nekter å ha HENGEMUGGER som så fint ble kvotert i fevennen ;) Da skal mine og fikses! Men nå er jeg bare 23 og trenger heldigvis ikke noe for å holde de oppe eller på plass haha.. de får som alt annet, duge! ;p

Jeg er bare litt i mot at perfectly proporsjonerte og vakre jenter som så mange er velger å ta det for å øke selvfølelsen når de allerede ser så bra ut. synes det blir så feil men om man virkelig vil gjøre det og man ikke føler seg vel så ser jeg den. Man har alle kompleker for det ene og det andre.

Da synes jeg det er viktig å dra fram de tingene man er fornøyd med og ikke gnåle om det man misliker med seg selv. om ikke du gauler om det så er det ikke sikkert noen andre ser det heller ;)

Jeg synes fokuset som er nå, på å prøve å forandre tankegangen på jenter ang sin egen kropp er skikkelig positivt og jeg beundrer folk som tar tak i det, sånn som journalist Amund Hestsveen i Fedrelandsvennen som ga jernet på fokuset her og intervjuet bl.a meg og forskere på dette.
Negative ting kan det ikke komme av dette og jeg gjør gjerne det jeg kan for å hjelpe andre jenter i kjipe situasjoner, etter å selv ha følt meg kjip, stygg og skikkelig feit!

Etter ca 6-7 år med å drive å kaste opp flere ganger til dagen så har man endelig tatt til fornuft her. Tror det gikk litt opp for meg når jeg til slutt følte jeg ville kaste opp etter å ha spist bare en liten pastill uten sukker!! hæ?? da er det jo noe helt forbanna stein vilt!!
Men det er desverre en situasjon for mange jenter! Flere enn man aner! Og det er derfor jeg 'brenner' så for dette idag!

Og det er heller ikke meningen at noen skal si.. ååå så synd på deg, eller åå.. ho prøver å få oppmerksomhet med dette ja!
Tenker man sånn om dette jeg sier er man forbaska dum i hodet (rett og slett, rett fra levra) for at man prøver å hjelpe andre jenter som jeg kan relatere til å forstå situasjonen til er det aboslutt ingenting galt med!

Jeg har nå forstått at jeg ikke er så smellfeit som jeg trodde i mange år. Jeg er heller ikke den tynneste jenta, men jeg er slank nok, har en sunn kropp pga trening men nå IKKE slanking for det holder jeg ikke ut, stressa veldig med det før men kom ingen vei så da var det lureste å bare slutte å stresse fant jeg ut. Og da fikk jeg jo plutselig energi til å trene!! Det gjør man jo som kjent som regel ikke når man er på slankeren!
Jeg kunne godt kasta av meg et par kilo eller 4 MEN på den rette måten, uten å være fanatisk opptatt av det.
Så lenge jeg duger bra nok i bikini så synes jeg ikke at jeg får klage men noen dager har man alltid. hvem søren er perfekt fornøyd med seg selv? men saken er jo ikke at man noen gang kommer til å bli det, MEN å ikke gå så himla opp i seg selv og ta helt av om man har spist en pizza og caffe mocca med krem på Herlig Land lissom!! (litt snikreklame der ja.. heh..)

Føler meg hvertfall mye bedre av å ikke styre så med det som jeg gjorde før. Man blir jo besatt av seg selv og glemmer å ha det gøy og å leve! Og er ikke det hele poenget da?
Har ikke forandret tankegangen helt av meg selv. Heller ikke av psykologer eller noe sånn. Rett og slett venner og familie, og bare det å 'våkne opp' litt og være lei av at det der var det eneste man klarte å tenke og fokusere på! Følte ikke det var helt livet etterhvert!!!

Og jeg er sikker på at har du det gøy med deg selv så har andre det og, ikke sant? Og da får man heller dytte i seg den ostepop'en under filmen og heller svette litt ekstra i uka som kommer ;p

og NEI, jeg er absolutt ingen feminist! Så langt derifra! Men jeg tror nok at de fleste folk forstår hensikten med artikkelen og det jeg skriver og at til og med ikke smålige folk klarer å vri dette til å bli noe det ikke er :)

så det så!  Nite nite folks. våkna plutselig i 5 tida så nå har jeg sett torsdagsklubben (hilarious), chatta litt med en kompis og trøkt i meg noe mad og tenkte jeg skulle få meg bittelitt mer skjønnhetssøvn her. I looove my sleep ;)


Forrsten synes jeg Cinderella gikk fram som et godt eksempel: hun så sei lei av shit'en hun fikk og bestemte seg å gjøre her thing anyway! og tok den likesågodt helt ut og kapra prinsen og sikkert hele kongeriket!  (jaja, noen var sikkert grinete på ho enda, men pytt pytt, sånn vil det jo alltid være eller hva jenter?! Can't win 'em all! Men man KAN gi farsken i de. hihi)
En god rollemodell ho der snella, om jeg får seie så :)Jeg leste det på fvn.no... jeg må si at jeg er synes du var bra der! Fint forbilde for unge jenter som vil inn i bransjen:) Stå på!!!

Skrevet av: stockholmstjejen

10.okt.2008 16:51

Fantastisk:)

Skrevet av: Trine

10.okt.2008 18:32