Abeille Hudpleie Kristiansand

img2199ny

Drives av Julia Kovalevska

  Markensgate 20 A
4611 Kristiansand
  Telefon 38 02 47 00
  Faks 38 02 46 99

post@abeillehudpleie.no
www.abeillehudpleie.no

For bestilling av negler: julia_kvk@hotmail.com  (forbered deg på litt ventetid, men det er det vel verdt)

For folk som lurer på hvor det er sånn ca så ligger det ved siden av biblioteket i Gyldeløves gate/ Markensgate

Vil bare få rose denne salongen litt, ikke bare fordi de er sponsoren min, eller de er det pga det er en super salong med dyktige terapeuter rett og slett! :)

Mine negler blir gjort vakre og lange av Julia, men de har også en til negledesigner.
Jeg har gått til Julia lenge og stelt neglene mine for jeg blir så fornøyd. Hun er superdyktig, og jeg satt alltid av ca 3 timer når jeg begynte å gå hos henne men ho er ferdig med nøye arbeid på under to timer. Tiden går dessuten fort i godt lag! Så godt at jeg har tvunget henne til å bli min venninne. Gleder meg til jentekvelder når jeg får flytta inn til byen igjen :)
Hun er også veldig nøye som sagt, og passer på at jeg får kommet igjen ofte nok sånn at neglene ikke får sjans til å bli stygge eller ødelagt. Godt å ha noen som passer på sånn når jeg er så vimsete selv :p
I tillegg så bruker jeg en fantastisk negle olje som jeg smører meg med whenever jeg husker det. Og den luker himmelsk av marsipan!!

Så er jeg inne og torturerer meg hos hudpleier Nina Therese på salongen, eller hvem det er som er ledig den dagen.
og du klarte nok å gjette riktig: voksing. jepp jepp!!
Men da blir man smoooth og fin og håret vokser mye senere ut og blir tynnere for hver gang man vokser. Det blir til og med mindre vondt for hver gang så nå gruer jeg meg (nesten) ikke lenger ;p

Hos Abeille blir man så godt tatt i mot og det er alltid hyggelig og lattermild stemning der og man føler seg jo som en av familyen, noe som har mye å bety hos noen som faktisk skal være så close på kroppen og sjela di haha

når man er ferdig, eller venter for den saks skyld, noe jeg aldri gjør siden jeg alltid er ute i siste liten :p (noe jeg LOVER å bli flinkere på Julia. hihi) så ligger det fresh frukt og drikke og nye blader man kan slappe av med, eller roe seg ned på etter voksing ;p

Terapeutene er proffesjonelle og ser alltid så velkledde og freshe ut, noe jeg har lagt merke til!  Synes det er så vitkig i en salong og selvfølgelig gjør de det med de produktene de har. Noen jeg snart skal investere i. MEN jeg har dilemma.. står mellom 2 merker her og jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Any help? Noen som har prøvd disse? skal være veldig bra og naturbasert begge to:

Abeilles naturprodukter:
ABEILLE-serien er så naturbasert at den er spiselig.
Som base benyttes de råstoffene som har høyest naturlig fuktighetsinnhold - honning, dronninggelé og propolis. Naturlige substanser som er gode for huden. Ellers benyttes bl.a. kamille, avocado, olivenolje, sitrusfrukter, mandler, nøtter og rotfrukter.

Ansiktsprodukter:
Hudvann atringente
Hudvann rinfrescante
Rensemelk
Dagkrem for tørr, normal hud
Dagkrem for ømfindlig hud
Dagkrem med propolis og dronninggelé
Nattkrem for tørr og normal hud
Nattkrem antirynker
Øyekrem
Ansiktsmaske med pollen, gulrotekstrakt og urter
Ansiktsmaske med honning og kamille

Solprodukter:
Solkrem med naturlig beskyttelse
Sololje med naturlig beskyttelse
Gelé mot cellulite

Kroppsprodukter:
Bodylotion
Vitaminolje

Shampo/Såpe:
Badesåpe
Shampo
Intimsåpe

Håndkrem

eller:

Hjeronymus:  (ny serie de har fått inn, som de fleste som jobber på salongen bruker og anbefaler, som i tillegg er rimelig i pris)
Dansk merke som nå har kommet til Norge. Er litt nysgjerrig på å prøve det ut, og de har masse forskjellige produkter og dessuten synes jeg at krukkene er så fancy at jeg har nesten lyst til å kjøpe serien bare pga det ;)

Serien består av:
Alle produktene er tilberegnet forskjellige hudtyper. spør hudterapeutene om hvilke som passer for din hud. Ta gjerne en full hudanalyse for å få pleiet huden best mulig :)

Renseprepparater:

Cleansing cream
Foam cleanser
Moisturizing soap
Cleansing milk
Purifuying cleanser
Mild tonic
Refreshing Tonic

Dag og Nattkremer
Rich 24-hour cream
Night cream extra plus
Balancing day cream
Day cream extra plus
Moisturizing day cream
Rich night cream
Disinfectant cream
Hydrating cream/Liposomecreme
Lifting cream

Spesialprodukter:
Moisturizing lotion
Protective hand cream
Refreshing Circulation mask
Perfect eye corrective cream
Multi active cream
Tightening eye gel
Energyzing concentrate
Acne relief cream
Acne relief stick
Cooling deodorant
Calming and restoring facemask

Solprodukter: (solprodukter bør man også bruke på høst vinter i ansiktet!)
Protective cream SPF 6
Ant oxidant protective cream SPF 15
Protective sun lotion SPF 15
After sun lotion

Foundation:
Mattyfying foundation

I tillegg kan det være lurt å bruke MD Formulations, som er syrebasert. men snakk med terapeutene om dette om du har noen spesielle behov eller plager.


Jeg har lest men klarer neimen ikke bestemme meg, for begge passer til min hud og jeg skal altså ha en hel serie (dagkrem, nattkrem, serum, ansiktsmaske, rensemelk, toner, øyekrem, litt spesialkremer- the whole lot, viktig å ha alt i samma serie for de jobber jo med hverandre!)

Jeg gidder ikke prøve tester for jeg føler ikke det er noen vits ettersom at huden brukser ca 3 uker på å omstille seg og bli kjent med produktet/kremene og kan gi resultater.

Tenkte jeg skulle bestille en deilig overhaling av ansiktet mitt, med full ansiktsrens og massasje snart. Det kan jeg trenge etter stress og usunn mat i USA :) å så deilig å legge ansiktet og hele meg i andres hender og vite at man kommer ut derfra som en ny person. like viktig som melk og brød det :) Skal gjøre det del av budsjettet mitt for ingenting er så deilig som å gå til hudpleiern og bli dullet med :)

Jeg ønsker å maskere gull Ringing meg hvilke funksjoner hva er prisen

Skrevet av: Basma almaghaidah

25.feb.2012 20:20