Pakking og utflytting på gang her!! It's a complete mess!!!

img2200ny

Krigsherja rom!

img2201ny

Må klær legges så fint inn da? ;) Men sjekk de søte kleshengerene jeg skal ha i den nye leil, med for og silketrekk ;)

yeah

Bombandert rom!


okeeeeei... det er kanskje LITT flaut å måtte meddele at jeg er et komplett rotehue!! MEN.. jeg føler jeg er litt unnskyld for tida siden jeg nettop har kommet tilbake fra USA med masse ny baggasje, så rett til oslo helga etter og nå driver jeg å pakker til å flytte inn i ny leilighet! Imorra! Og jeg har just begynt å pakke!! heh.. Jeg er ferdig med baderomstingene og sminken, som tok noen timer! heh.. men her aaaaaner jeg ikke hvor jeg skal begynne hen en plass!!!! Gode Gud!!

Tingen er at jeg har bodd hjemme i sommer, siden jeg skulle jobbe litt her hjemme og reise til oslo og aånn å jobbe og basically ikke være mye i Kr.sand. Derfor har det bare blitt til at ting bare har blitt stabla og lagra sånn mer eller mindre etterhvert for jeg skulle jo snart flytte allikevel. Nå er jeg gla for at dagen har kommet for i dette her orker jeg ikke bo hehe.. er jo bare klær for det meste men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne henne!!
Noen som vil komme og være en barmhjertelig engel og hjelpe meg å pakke? :p
Dette er her jeg sover og har klærene mine, det andre rommet med tv'n og annet stæsj turte jeg fader ikke ta bilde av en gang!!!! enough said!!

Blir deilig å flytte til Kr.sand igjen. Savner alle vennene mine der inne og caféturer med jentene :)
Skal bo for meg selv en plass på Søm (ca!!). Betaler heller litt ekstra for å få bo alene for jeg trenger å koble litt av helt for meg selv etter jobb og trening.
Noe av det første jeg skal gjøre er å stelle istand en skikkelig jentekveld hvertfall :)
Å jeg gleder meg til å pynte og herje der. leiligheten er helt ny, litt liten men utrolig koselig. Den er i 2 plan med bad og gang nede, noe jeg syntes var så lur løsning. slipper man ha sko og shit rett inn i stua som jeg ser mange har. skjønner ikke den helt.
 Soverom oppe, med den deiligste senga ever og et lite walk-in closet. Kontorkrok hvor jeg kan jobbe hjemmefra og stue med åpen kjøkkenløsning. skulle helst hatt det separert men siden leiligheten er liten og ting er dyyyyyrt for tida så går det helt greit. betyr bare at jeg må være flink til å rydde å vaske det!! heh.. skal nok gå fint! mamma pusher på meg Mr. Swiffer og grønnsåpe, den vaskefanatikeren ;p

Nå skal jeg til pers med pakkinga her!! Begynne med skoene kanskje???

Hey, was sup?Congrats on the new apartment, I'm pretty sure it wasn't cheap.I can relate to your room looks like mine haha but I've cleaned mine up since packing up for vacation #2 heading back to the motherland Philippines after 21 years!The news article was pretty interesting, and I am sure young women will be looking up to you, with the constant struggle with weight, appearance, etc trust me I have 3 sisters so I know the deal real well.That's right rock what ya mamma gave ya haha. Natural is in, one must be comfortable and accept themselves.Slim is not sexy at all to me, I feel like that if I shake their hands they'll break.I love curves so your good don't change a thing!Anyway, I have a flight to catch so see you in a few weeks and be safe don't burn anymore things or you'll be left with nothing j/k.Holla at ya boy =)

Skrevet av: MarLon

15.okt.2008 17:27