Fordeler og Ulemper med å være jente!

flowers

Vi begynner med det negative først:

ULEMPENE:


1. Som de fleste skjønte, kommer mensturasjon som nummer en på lista. Personlig, har jeg det heldigvis ikke så lenge, men store smerter. pluss at jeg pleier egentlig aldri å ha det ettersom "jeg skal bare utsette den eeen mnd til, og kanskje eeeen til" etc.. passer lissom alltid så dårlig å ha den!!
2. Vi må alltid prøve å se så forbaska pene ut! På med sminke, av med sminke, på igjen. Finnes til og med jenter som sminker seg før de skal av å trene. spesielt i kr.sand, og du finner de på spicheren og de har ca nettop fylt 16 og har lov til å komme inn, for å ligge på matta rett forran de 'å så kjekke' Start spillerene og halvveis ta 5 sit-ups og halvveis lese i et to år gammelt "det nye". ser det for dere right? ;)
3. Vi henger oss altfor mye opp i guttetrøbbel aka. hva gutter sier eller ikke sier! enough said! ALT kan mistolkes!!!!
4. PMS!! ååååh det er en koselig sinnstilstand!!! igjen: absolutt ALT kan mistolkes!!
5. Hvem bærer barnet i 9 laaange mnd og får med seg alt av shit som hører med? DA foreholder man seg retten til å I DET MINSTE får bestemme navnet!! :p
6. Den kjente regla som: Ligger gutta rundt er de konger! Har jenta det gøy er ho hore og det som værre er! Skjer med likestillinga!??
7. Glatte legger. Vi må barbere alt som holder oss varme omtrendt! nåja.. sååå mye varme er det vel ikke i de der men.. allikevel! Det er prinsippsak! ;p
8. Vi kan ikke stå å tisse, vi må tisse sittende. Utrolig upraktisk. Spesielt når vi er i skauen! men.. når er vi noengang det egentlig?
9. Sitte å høre på all dritten som blir sagt jenter i mellom! baksnakking og gossiping til tusen! Tror ikke jeg har møtt ei jente som er bedre enn den andre! Derfor jeg blir så gla når jeg får være med gutta :) elsker å være en av gutta!
10. Første gang en jente har sex, har hun mest sansynlig vondt i dagesvis etterpå!!
11. Har vi kræsja med bilen så er det jo såååå pga at vi er jente og det er ikke sjans for at vi kan lukeparkere, noe som suger når man bor i byen!!!

FORDELENE:


 1. Jentekvelder, vi kan ta en skikkelig kose kveld med ansiktsmasker og massasje og sikle etter Patrick Swayze all night long om vi vil, over and over!
   2. Du kan alltid regne med at en venninne er der og holder håret ditt når du er dritings og spyr deg ihjel
   3. Vi KAN bruke sminke, noe som faktisk kan være en positiv ting om du er butt ugly!!
   4. Vi kan la gutta spandere, det er her girl poweren kommer fram :p
   5. Vi kan komme oss ut av problemer ved å skru på sjarmen, eller begynne å grine! f.eks: jeg kjørte 110 i 60 sonen og skulle seff ha mista lappen og det som værre var, fikk polisen etter meg, ble stoppa, hadde ikke på meg belte og hadde ikke med meg lappen som han spurte om. Forklarte at jeg hadde vært på jobb og var trøtt og bare ville hjem og kjørte derfra med en liten advarsel om at ikke kjør så på neste gang!! ;) tihihihi
   6. Beskyttet av våre menn! Hvilken som helst jente liker at en gutt kan klare å beskytte dem om det kommer skumle menn du blir en smule redd for... :P eller noe sånn lignende. av og til kan vi bare finne på noe vi lissom er redd for bare sånn at vi skal kjenne følelsen av at han beskytter deg ;)
   7. Gutter er krigere, mens jentene sitter trygt hjemme å håper på at alt går fint!
   8. Vi slipper å bli helt random kåte av ingen ting.
   9. Vi slipper å våkne med "diverse raksjoner" eller plutselig få det en plass det passer seg utrooolig dårlig!
  10. Vi overrasker fortere med skjulte talenter!! f.eks at jenter KAN faktisk litt om fotball vi og! Og vi kan faktisk gidde å se en kamp med dere og kommer ikke til å ødelegge den ved å stille en hal haug med spm i hele 90 min :p Noen kan til og med offside-regelen!! haha.. Nå vart du sjokka ja!!!
11. Vi kan dytte i oss så mye is og sjokolade på en helt random dag uten at du skal bry deg noe med det! Vi har jo tross alt PMS!! (kaaaan vel kanskje få negative ettervirkninger det men men.. nå står den på fordeler!!)
12. tar med en 12'er og her siden det faktisk ER mer positive enn negative ting med å være jente: Vi kan late som vi ikke får til ting bare for å slippe å gjøre det! ;) Dette kan brukes ved så mangt: løfte ting, ting som trenger å repareres, alt som har med biler å gjøre som vi ikke gidder å sette oss inn i etc.. Bare fantasien som stopper her jenter!! ;)

Du var utrolig pen :)Ligna faktisk litt på Anita Lindvall:P

Skrevet av: Agnethe

12.okt.2008 17:12