Cheers for new beginnings!!! :)

01awcax1fg094aaaabaaaaaaaaaaa

Jeg trodde det skulle være greit å være i et byrå, men det viste seg å ikke være så bra. Jeg trenger å få kunne gjøre det jeg vil uten begrensninger og etter 3 mnd i et byrå i oslo så ble jeg lei. og jeg trenger å føle meg trygg i mine omgivelser. Har ingenting i mot byrået eller noe og jeg hadde i en tid bestemt meg for å slutte etter å ha snakket med flere og fått gode råd, da jeg følte at det ikke fungerte. Ingen sure miner for det :) Det samme følte byrået, som er veldig forståelig siden man ikke ser eye to eye på ting og det må man respektere, men også gjøre alt på en voksen måte :)
Og jeg ønsker jentene lykke til videre :) Det er flotte jenter og jeg håper de får det kjempebra framover :)

Jeg har funnet ut at det er mye bedre å jobbe selvstendig og kan sette opp sin egen timeplan og reiser :)
Noe jeg har hørt mye om fra andre jenter som tidligere har vært i byråer og nå jobber selvstendig!! Kloke folk.
Om folk vil være i byråer så er det helt opp til dem, men jeg sier bare at for MEG passet det ikke.

Gleder meg masse til å jobbe med nye sammarbeidspartnere og de nye prosjektene.
Har en del på gang framover med fantastiske fotografer og dyktige folk, so watch this space :)

Idag er det intervju med meg på Gimleradioen i Kr.Sand: www.sornett.no mellom 14-15 og 15.30-16.00

Ha en ellers fin dag folkens!!! The sun is shining a lot ;)

Hei Christine :)Hørte innslaget med deg på radioen i dag, veldig bra!Du snakket om at det var noen som hadde hindret deg i å gjøre hva du ville tidligere, har det vært familie eller kjæreste?Sitter med litt av det samme problemet selv og lurte på hva jeg burde gjøre... Det er ikke en god ting når den du er glad i ikke vil at man skal gjøre det man har lyst til!! Er veldig i tvil...Veldig bra blogg, gøy å lese!Og trist at du ikke fikk det til å fungere med Show Models, gledet meg til å se deg i kalenderen;)Lykke til med andre prosjekter!

Skrevet av: Jannicke

16.okt.2008 21:14

Hei Jannickedu må bare stå på ditt, og få han/de til å respektere det du gjør. prøv å forklar litt bedre hva det dreier seg om, sånn at de ikke synes det er så skummelt lenger.. har nye prosjekter på gang, men kalenderen til Show Models kommer ut nå før jul hvor jeg og er med. mye jobb med den kalenderen og jeg tror den blir veldig bra. gleder meg til å se :)synes det er helt grusomt å høre meg selv på radioen hehe.. men så hyggelig å bli spurt :)tusen takk for støtten Jannicke! Og lykke til til deg og. prøv å forklar nærmere til han/de og stå på ditt basically. Kan godt hjelpe deg med kontakter og sånn om du trenger det. Fotografer og sånn. Klem C

Skrevet av: Christine

16.okt.2008 21:34