A little breakdown I think!?

ok.. jeg hadde en liten greie idag. vet ikke helt hva jeg skal kalle det. begynte å surre noe sykt i hodet og jeg følte jeg så dobbelt og ting snurra og begynte bare å skjelve og jeg trodde nesten det var et epilepsianfall eller noe sånn. jeg ble tatt til legevakten og ble tatt prøver av og sjekket opp og i mente!
ps. jeg haaaater nåler!! poor me!!  viser seg at jeg hadde et panikk/angst-anfall.

Har nok stressa meg for mye opp i hodet mitt! I'm a worrier av natur og tenker altfor mye og skal seff klare alt selv og da mener jeg ALT og tar gjerne på meg det ene og det andre uten å helt tenke over ting. Vært litt mye og stress i det siste og istedetfor å snakke om ting så skyver jeg det helst bare vekk og later at da er ting borte så lenge jeg ikke snakker om det. men det er jo ikke sånn det funker! legen var skikkelig bra og jeg fikk bra med respekt for han! han fikk meg til å innse litt kloke ting og fikk meg kanksje til å ville gjøre det og ikke det, og sette meg ned og tenke over ting og sånn.. noe jeg ikke har orket før. Så nå skal jeg TVINGE meg selv til å begynne hos en psykolog, noe jeg har 'skrekk' for! vet ikke helt hvorfor. men jeg ser bare ikke for meg at å snakke med en vilt fremmed person om personlige ting som har skjedd meg og mine tanker. Men er andre folk som den legen så er det kanksje ikke så farlig. og det har visst blitt ganske vanlig å ha sin egen psykolog. til og med psykologer har sin egen.
Jeg har bare brukt venninner, men i det siste har jeg ikke brukt de heller og da er det gjerne noe galt her. man skal ikke sitte inne med alt for mye, og det vet jeg nå. så nå skal jeg overkomme min frykt for psykologer :)
akkurat som folk overvinner frykten for høyde med å hoppe i strikk tenker jeg ;)
This is my battle!!

Anyway, så sendte legen med meg noen mongo medisiner og beordret meg hjem til mamma og de for å slappe helt av!!! klar tale!
hvis jeg føler jeg blir dårlig og ting begynner å surre igjen så skal jeg ta en av de så skal jeg bli cool, calm and collected! herlig!!! kanskje de kan gjøre meg til wonderwoman hvis man dobler dosen haha. tempting!

men greit det så får jeg henta bilen min hjemme som har vært syk! vært noe hull eller noe i den (sa pappa) og nå er den visst frisk igjen og jeg kan hente Dråget mitt :)
men det har jo vært greit å få låne en av pappas biler i mellomtida. luuuuurer på om 'man' kan få til å lage noe mer herk på den sånn at den må være der litt lenger!
men på den andre siden så får jeg jo trent arm-musklene mine med den da!! No servostyring der igården nei!! it's a nightmare hahaha

Men da logger jeg off og drar med meg bøker og strikketøy hjem! hehe
 Her blir det lange turer på strendene, just me and my ROSA ipod ;) og mammas herlige gnål og himmelske cooking!! og mormors vafler!!!!!! mmmm!!!!

Tenker jeg skal ta Exotica ut på en lang ridetur. Når jeg er på hesteryggen forsvinner alt annet!! Tanker blir borte og det er bare meg og hesten som spurter bortover. wild and free!!!!! :) Kjører hverandre het ut vi! så er det dødsbra workout! må jo klamre seg fast for dear life ;p Exotica er den nydeligste hesten ever! mørkebrun og STOR, men ganske rolig og bare bittelitt naughty!

Gleder meg til å se gullungene mine og igjen :) ingenting er bedre enn å få leke en hel dag med skjønne små barn! som jeg savner så mye når jeg bor i byen!! må hjem å stjele de med meg litt eller hva Helene?? ;)

Tenker det skal bli en bra helg afterall :)

Ha en fin helg folks :)

p1010035

meg og skjønne Marielle fra i sommer! we like sukkerspinn!! Lille gullet som jeg knabber fra Helene av og til :)

p1010038

Marielle ser skikkelig fornøyd ut på vei hjem fra tivoli! Needless to say: ho sovna i bilen! daaaakar!

Psykolog er en bra ting og ingenting å være redd for eller flau for. Stå på, dette kommer du igjennom og du vil bli sterke av det :)

Skrevet av: Thomas

19.okt.2008 00:39

TUSEN takk Thomas! gleder meg til det er over, for jeg vet nok at det vil blil bra. vil bare at den dagen skal være her NÅ :)

Skrevet av: Christine

19.okt.2008 01:56