Diet Diet!

Eller egentlig bare en liten oppstramming, rensing etter at jeg føler at jeg bare har spist crapmat i det siste.

Så i 3 dager nå blir det suppe på meg!! yaaaay!! begynte igår og jeg er lei av den allerede!!!

Ingredienser: gulrøtter, løk og kål. krydret med masse pepper og litt salt. og buljongterninger. mmmm... :p
Snacks: baby gulrøtter og mørk kokesjokolade (kan desverre aldri styre unna, spesielt ikke når jeg er på diett!! men det er bedre enn melkesjokolade anyway)

Nå skal jeg ut å gå en laaang tur med med min herlige venn: min rosa ipod ;)
Senere ikveld er det Liverpool kamp. Champions league vettu! Gleder meg :) You'll never walk alone sier pappan min hahaha
Jeg var i intervju med noen reportere fra gimlekollen igår. Vi var og gjorde intervjuet hos min sponsor Abeille Hudpleie og Salong Xtend. Gleder meg til å se det :) Får jo alltid sagt litt kødd i intervjuer så det kommer vel med noe gøy denne ganga og. Må jo spice det litt opp, eller hur? ;)

chri21

Ha en fin kveld folkens!


Kan du ikke slenge oppi litt mer i den suppa di da? :) Heheh... Har hørt man kan ha paprika og bebimais osv osv :) Eller er det den som gjelder? Tenkte og leve på suppe tirsdag til torsdag sjæl...Nuss

Skrevet av: Camilla Roszkowski - Frisør Og Extensionkonsulent

22.okt.2008 18:49

"Southern Norwegian/American model who speaks her mind and wants to help especially teenage girls fighting eating disorders and putting the focus on being happy the way you are :)"hva skjer med dette og sammenhengen mellom ditt siste blogginnlegg?

Skrevet av: rosa klut

23.okt.2008 02:19

Camilla: joda, kan nok slenge oppi ganske mye mer, men det var desverre bare dette jeg kom på når jeg var på butikken og kom på at jeg skulle hive meg på denne. so far har jeg enda holdt meg. hva er det nå to dager ca? I am STOLT!! hahasist gang jeg prøvde denne dietten ca så holdt jeg ikke ut en dag en gang!! og venninna mi gikk ned 3 kilo på 3-4 dager!! vilt. men hun var skikkelig flink og da! men det er ikke sundt å holde på sånn ofte da men inni mellom skader ikke, for å ta en liten rensing :)Rosa: som jeg skreiv her, dette er kun for å rense opp i systemet og kutte ut crap-mat som jeg BARE har spist i det siste! masse pasta, candy, chips og sjokolade, brus mm. og unormale rutiner. er ikke bra. so no worries, tar ikke helt av og jeg spiser enda min sjokolade ;) bare at jeg bytter den ut til mørk sjokolade, som visstnok skal være sunnere og ganske bra for deg. beklager å si det men I'm a chokoholic! and will never give it up ;)er enda for at jenter skal bevare formene sine og ikke slanke seg til de spyr, rett and slett :) stå på!

Skrevet av: Christine

23.okt.2008 08:16

Altså. Det er noe som ikke stemmer her. Når du først sier at venninna di gikk ned 3 kg på kg på 3-4 dager fordi hun var skikkelig flink, og deretter i ditt neste svar sier at du er for at jenter skal bevare formene sine? jeg oppfatter det som noe selvmotsigende. Også lurer jeg, på hva som skjer når du har gått tre dager og slitt deg gjennom altfor mye suppe, og går tilbake til ditt vanlige kosthold? hvilken effekt har denne såkalte "rensingen" da? kiloene som du eventuelt har mistet, kommer selvsagt raskt på igjen, det samme gjelder eventuelle giftstoffer som du håper å skille ut. Helt ærlig, er ikke dette mer en mental greie? for at du skal lette samvittigheten din litt? hva skjedde med et normalt, sunt, kosthold og regelmessig mosjon? ti ganger bedre for din fysiske og psykiske helse enn et tre dagers suppehelvete.

Skrevet av: PinkTRAsh

23.okt.2008 19:57

Pink: altså.. som jeg prøøøver å si her..for MIN del så passer dette. jeg kan seff bare snakke for meg selv!etter at jeg har spist så mye drid i flere uker så er det godt å få rensa opp og SÅÅÅÅ begynne å spise sundt, vanlig kosthold!! you see?er ikke alle som føler de må hive seg på suppedietter i noen dager men det passer for MEG, ok? kiloer kommer på, men poenget her er ikke å gå ned så mye heller. ikke for meg, men mer om rensinga for jeg er klar over at de FLESTE kiloer kommer på igjen etter quicck slanking. tro meg, dette kan jeg alt om så du trenger ikke forklare meg det :)etter dette får jeg ny iver etter å klare å bare spise sundt siden jeg da tross alt har pint meg gjennom bare suppe i noen dager! og jeg FØLER meg faktisk mer rensa and it's a good feeling. merker det på hud og hår og :) you should try it ;) ;)

Skrevet av: Christine

24.okt.2008 12:56