Eliteserie-Start!! :)

Må jo sette inn en liten hyllest til de Å SÅ KJEKKE Start gutta (fornøyd nå J?? :p) som har vært så superflinke og kommet seg opp i Eliteserien igjen!!
Yaaaay!! :) Kjempegøy!
Så et intervju/debatt med en fyr, vet ikke hvem, på tv'n her om dagen. Han var rimelig forbanna mildt sagt, for at media bare fokuserte på at Start trengte masse nye spillere men ikke har midler til å kjøpe! var nesten bare dette det var fokus på dagen etter at de rykket opp! det er jo for ille da!!
ISTEDETFOR å fokusere og støtte og oppmuntre de som allerede spiller, noe jeg er helt enig i at man heller bør gjøre! For guds skyld da folkens!
Vet at det er mange som er enige med meg når jeg sier at de fleste funker bedre på ros og support?!
Hører man bare negativt om seg selv/laget sitt så blir man til slutt deretter og det er vel ikke noen vits å ta hele iveren fra noen som helst her??

Tror ikke man har et eliteserie lag lenge i byen om man driver å trøkker spillerene ned med å ta tillitten og troen bort fra dem akkurat!
Dessuten har de jo bevist før at de er mer enn gode nok så det er ikke bullshit at man kan ha tro på de igjen!
Viktig at man skal ha troa på seg selv når man gjør noe, spesielt når man går på jobb som de faktisk gjør. Og tenk så mye moro de kan lage for fotballsupporterne i byen. Tenk å kjedelig uten, eller hur?!!

Som jeg har forstått det så er det en del unge spillere der nå, men er ikke det en positiv ting da? Gi unge, raske ben mer muligheter til å gjøre det bra :)
Afterall, er det ikke ca da man skal være på topp? for å kvotere mine kjære, gamle lærer Andreas Thore: "jo yngre jo bedre! æ må jo sei at jentan e på topp å best når dei e rondt 16, ikkje væl? dåkke e enige guttæ? ette det begjynne jo alt å forfalle på dei! mihihihihi" ;p Hilarious!

Dere har min støtte guttær! og jeg er sikker på at resten av byen er med meg på den, men man har jo alltid noen som må få fram den værste svart fargen men pytt pytt. Go-Go-Go!! :)

start