A New Beginning with iPublish!

star

Nå var det på tide med forandringer her føler jeg.

Jeg flytter snart fra blogg.no og joiner iPublish familien :)
Hadde et virkelig inspirerende møte med daglig leder og gründer av iPublish.no og podcast.no, Thomas Moen  http://thomasmoen.com/
Han fikk meg til å tenke over mange ting og hva jeg har lyst til og gjøre and so on og gav meg en liten "hjemme-lekse" som jeg har fått tatt fatt på nå som jeg endelig har fått internett tilbake i leiligheten.
Jeg har vært uten i nesten 2 døgn og det var heeeeelt CRISIS! hehe. noe å gjøre med været kanskje? flere som opplevde det samme i Kristiansand området??

Vi var på Glipp restaurant og hadde herlig salat. mmm... hadde soltørkede tomater og fetaost-salat! jumjumjum! takk for maten igjen Thomas! :) og seff caffe mocca! gotto have it!!

Gleder meg virkelig til å begynne å blogge for de. Jeg synes layouten og hele oppsettet er så fet! med kommentarer på sidene og blogg/hjemmeside i ett!
sjekk ut flere blogger som f.eks:

www.belindajakobsen.com
www.toneaaberge.no
www.aleksanderblogg.com
www.vivianblogg.com
www.jorun.ipubish.no
www.albinosuperstars.com


Nå er jeg klar for å komme i form igjen med trening, oppdrag og jobb framover.  Trengte bare itt pushing, right Thomas? ;)  Skal gjøre skikkelig business woman ut av meg sev her. Ready to live and learn! :)
Hehe.. Alt går mye bedre når man får et lite push :) Takk for hyggelige ord - gleder meg til å jobbe med deg! Dette blir bra :)

Skrevet av: Thomas

06.nov.2008 08:41

hehe... var ikke mye å se på de linkene du har lagt ut... er ingen ting på noen av dem

Skrevet av:

08.nov.2008 09:45

ikke?? kødder du??? hmm.. takk for at du sa ifra. skal få fixa det :)

Skrevet av: Christine

08.nov.2008 21:15