I gang med julegaveshoppinga??

autumn

Jeg elsker egentlig høsten, selv om det betyr slutt på sol, sommer og varme. MEN.. det betyr også at høstkolleksjonen er ute i butikkene! og om høsten kan man pakke seg litt inn i litt lag på lag eller deilige tykke gensere og fete skjerf :) Og det er vel også på tide å begynne å glede seg så smått til jul? I år tenkte jeg å være tidlig ute med juleshoppinga så har jeg for en gangs skyld klart å ikke blakke meg helt til Jannuar salget!!!! hehe.. mange som har det like dan hvert år? Plutselig kommer jula hoppende på oss og da er det bare å hive seg rundt men nei nei.. i ÅR kommer jeg forberedt!! ;)

Som tidligere nevt i bloggen her så fikk dere med dere at jeg var på Image moteshow. og dermed høst-kolleksjonen! Yay!! elsker høstklær!! ehm.. okay.. det er jo lov å handle NOEN førjulspressanger til seg selv og vel?? ;p Dessuten er det snart julebord sesong, eller har den kanskje begynt for noen? Jeg vil ha den røde kjolen fra showet! Prøver meg på en liten Lady in red i år tenker jeg!!

Image fører merker som Samsøe Samsøe, Nolita, Moods of Norway, Met Jeans, Franklin Marshall, Nordkapp og Dolomite.

Rett og slett top of the range merker, hvor de håndplukker det feteste fra hver kolleksjon :)
Fra Jannuar kommer flere nye merker so watch this space for more info! For de som kanksje ikke har fått med seg det så har butikken blitt bygd ut :) :) og det betyr.. room for more clothes! (yes, I'm a rocket scientist!!)

Noen som merker at jeg digger Image? ;) synes det er så bra at unge folk kan starte opp nope og gjøre det så bra. De fortjener cred! Nå skal venninna mi Gorine (med feeet stil) kjøre ansvaret for dametøyet og sammen med Ivar gleder jeg meg til å følge med framover på hva de skal kle Kristianby opp med :)
Nå er det på tide og finne senga for meg. Jeg har hatt en liten insomnia her!!
Kos dere på jobb folkens! :)

Nå kan du få gavekort fra H&M og Gina Tricot også i Norge :)Det finnes flere måter å spare seg opp poeng på :DIkke la denne sjangsen gå fra deg!klikk deg inn på : www.gratisklaerno.tk

Skrevet av: Tonje

06.nov.2008 06:52

Jeg gleder meg til å begynne på juleshoppingen :-D

Skrevet av: Sunnivs

06.nov.2008 07:00