Dear Diary

diary

Dårlig med blogging på meg i det siste, beklager det. Har vært hjemme i helga, ikke at det er noen unnskyldning for ja, vi HAR faktisk internett-tilkobling i Farsund og ;)


Skal bli flinkere å blogge nå siden jeg skal blogge for iPublish og Fvntv.no så da har jeg i den anledning begynt å skrive en såkalt dagbok i tillegg til andre ting som jeg vil blogge om. Lettere å følge med og lettere å oppdatere de som bryr seg ang hva som skjer :)

Ikke fullt så begivenhetsrik akkurat denne helga i forhold til jobb og sånn siden jeg bare har 'slappa av' men anyway.

Torsdag 6 November
Kom hjem i 4 tida på natta etter å hatt filmkveld med han kjekke ( weee.. by the way!) så jeg sov til langt på dag. Våknet til kald leilighet. Brr! Fin start på dagen!
Så noen episoder av Gossip Girl, pakket og dro hjem til Farsund for å skifte til vinterdekk på bilen. Tenker jeg blir her i noen dager.
Snakka med han kjekke på tlf på vei hjem. ellers en ganske ubegivenhetsløs tur!

Fredag 7 November
Våkna typisk litt tidlig. Heiv i meg frokosten og dro ut på stranda og gikk/løp en god tur. Det gjorde all verdens av godt! Skal ansette meg personlig trener. etter 'anbefaling' fra venninna mi. Kommer pokker mæ til å bli blood, sweat and tears etter timer med han da! Men jeg skal prøve! Innstilt på det!
Dro til mormor på sykehuset i Flekkefjord. Er så trist at ho er der. Ho har fått hjerte og nyresvikt samtidig og det er ikke en god kombinasjon for medisinene passer ikke helt sammen med hverandre. Put on a brave face når jeg var på besøk men knakk litt sammen så fort jeg kom i bilen på vei hjem. Vet at ho er gammel men ho har alltid bodd i eget hus og vært så selvstendig og helt klar i hodet og alt. Ho er den jeg alltid snakker med og ho kjenner meg ut og inn. Blir jeg og mamma for mye for hverandre så rømmer jeg ned dit og vi kan sitte å blabre i timesvis. Trodde lissom alltid at det skulle være sånn!
Ingenting kan forberede deg på å miste noen av dine nærmeste.

Fikk et par glinsende støvletter av mamma og de. "Ikke si noe til pappa at du har fått de!" hehe.. men seff var det det ganske første ho sa når vi satt for å spise. Jeg slo tilbake med at "men mamma kjøpte to par!! ha! så det!"
Min dag ble rett og slett bedre med å få sko da! haha.
og så måtte jeg jo ha prinsesse-advent-sjokolade-kalender til jul! rooosa!
Kom hjem og stelte meg og tok på langt hår. Har klippet bob men blir ganske fort lei av det samme! Liker best å ha langt hår selv om det kan være fancy med bob og.
Dro på stand-up show på hotellet med foreldrene mine. family time. bra show og jeg lo!! bra med litt latter i hverdagen.
Gikk hjem og spiste herlige reker og jobbet til langt på natt på dataen. Fikk til og med svart på masse mailer :) Noe jeg hadde tenkt å gjøre lenge!
Min gode svensk kompis var på bot-fest i Køben og ringte og oppdaterte meg på hvem som hadde sovna og hvem som var fullest: han! Nice one! Bra han hadde det gøy på tur!
Han kjekke ringte og for å si god natt :) Yay!

Lørdag 8 November
Ikke akkurat hæla i taket denne Lørdagen men.. Stod opp og hjalp mamma med å vaske en hel haug i huset. Ho har fått prolaps i ryggen så jeg lovet å hjelpe ho med en skikkelig høstrengjøring. Fikk til og med orden på mitt übermessy rom!! Who would've thought!!?
Spiste deilig fondue med familien mens vi så Liverpool kamp. De vant jo seff!! ;) God stemning i heimen etter det!
Ga pappa farsdags gaven ikveld siden vi alle var samlet. Han ble glad for den elektriske drillen. var noe lys og greier på den, vet ikke jeg. Tror han ca har alt av verktøy som går ann. Han er med verktøy som jeg er med sko for å si det sånn!
Så film med min bror Thomas. Vi loss oss ihjel av dårlig humor mens jeg strikka ei grå lue til han. Tok meg bare en kveld nå. I'm speeding up! Blir helt hekta når man setter igang!
Vurderte å ut med venninner herfra men jeg orka ikke være klein imorra! vage minner fra sist helg sitter enda igjen!
Min svenske kompis ringte i natt igjen og oppdaterte meg på statusen, men ikveld var han litt sur for at han ikke klarte å bli så full som igår. haha.. Gotto love him!!
En annen venn hadde prøvd å ringe meg for han trodde vi skulle ha vinkveld ikveld. Mulig vi skulle det but it slipped my mind :( Jeg hadde typisk glemt det så jeg fikk dårlig samvittighet! Hadde ringt på begge telefonene men det kom ingenting på den ene og den andre var skrudd av. Noe rart med den tlf. Better fix it!


Søndag 9 November
Fikk ikke sove før i halv 9 tida idag tidlig så når jeg våkna i 2-3 tida var det pokker mæ middag!
Enda mer vasking. Skikkelig work out! Og så en tur å besøke mormor i Flekkefjord. Hun så veldig bra ut idag så det gjorde meg veldig glad! Hun lærte meg en ny strikkeform/mønster så nå blir jeg skikkelig dreven her! Jippieyay!
Så cupfinale kampen mellom stabæk-vålerenga. Sendte en drittmelding til Daniel og var sur for at de vant!!! hehe..Vitkig å prøve å ødelegge den gode steminga litt! Holdt jo tross alt ikke med de ;)
Ble tilbudt å joine et nytt modellbyrå idag men jeg vet ikke helt om jeg vil være i et. På mange måter er det bedre å jobbe selvstendig. Får tenke litt på det.
Fikk en interessant unnskyld-melding fra en 'tidligere kjekkas' vil jeg bare kalle han. Den kom ganske for seint men det gjorde litt godt og på samme tid. Har ikke svart han. Vet ikke om jeg skal.
Fikk også et jobb tilbud ang en jobb i Ibiza! Må få alle detaljene men det virker interessant :) Things are looking up!
Tikket inn meld fra han kjekke som hadde lyst til å se film men vi avtalte en annen dag :) sovnet tidlig men nå er jeg lys våken og klokka er 07.00 har vært våken siden kl 04.44! Wee!