Pancakes & nytt kontor & baby og sånn

kl er midnatt og jeg fikk plutselig veldig craving for pannekaker. og jeg vil ha akkurat SÅNNE pannekaker. ikke sånne tynne noen som man lager i norge. Jeg vil ha skikkelig tykke, deilige american style pancakes med MASSE maple syrup på!! mmm? typisk at man skal få dilla på ting på natta! kan man ikke være sulten på morgenen heller. it?s my curse!

 

pancakes

 

Jeg fikk nytt kontor i dag. Jeg kom med den glupe ideen om å kaste broderen ut og gjøre rommet hans til my space!

(han fikk nytt rom da må jeg jo si, så det er ikke SÅ synd på han! Jeg er ikke så stygg storesøster som det virker som her)

Er superhappy med det for til nå har jeg invadert alle andre plasser som workspace og det stressa meg og andre og føler jeg! Selv om man driver sitt eget så er det viktig og skille mellom privat og jobb. Det sklir lett inn i hverandre og da føler jeg at jeg ikke har noe liv.

Så nå skal jeg snart bli litt sosial igjen og ikke ta med meg jobben hjem! (hele tida? I promise!)

Hadde besøk av Ann Kristin og lille Emilie idag. Ann Kristin som føler seg kjempegravid men som strengt tatt ikke ser så supergravid ut som ho skal ha det til. hehe. Tenk du har noen mnd igjen! Jeg tipper her og nå: GUTT! så har jeg tippa! Nå har jeg lyst til å ha rett asså!! :)