Spotify er genialt jo

 

070530_spotify

 

bare synd at man ikke kan få sangene på iPoden. Jeg nekter å gå noe form for tur om jeg ikke får ha iPod?en i ørene. Derfor er jeg ikke videre begeistra for å gå tur med masse folk. I?m a loner. Me and my music and I?m good :) Har funnet ut at jeg har blitt ganske avhengig av min 80 MB eller GB (vet ikke forskjellen!!)  iPod og jeg har den til og med på når jeg rir. Skaper vel en litt dårligere kommunikasjon mellom meg og Exotica men men. God musikk forlenger livet. Det er jeg sikker på :)

For tiden hører jeg mye på Taylor Swift. Hun kan man ha i bakgrunnen mens man jobber, vasker huset (ja det skjer av og til!) etc. Er helt crazy in love med ?Love Story? sangen hennes. Teksten er akkurat passe klissete til meg, musikkvideoen får meg til å bli helt sikker på at jeg lever i feil århundre og melodien får man helt på hjernen! ?Romeo take me somewhere we can be alone..?

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/51Lv9vs6xwo&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/51Lv9vs6xwo&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>