And the price for best investigation goes to? Bongo fra Kongo!

 

Sxc7064e_295447m

 

Jeg får så vanvittig vondt av guttene nede i Kongo! De har blitt torturert og fått alle slags funky febersykdommer, malaria og infeksjoner mens de sitter der og blir behandlet som dyr AV dyr!!

Finnes det noen Bongo fra Kongo i dette landet så må de jo bare kommer seg til helvete ut herfra! For deres egen del for pokker.

De har rett og slett ingen bevis! De har ikke funnet drapsvåpenet en gang! og man skulle jo tro at det var et ganske VESENTLIG bevis man måtte komme med for å dømme noen til døden?

En stakkars fotograf med militærlue som plutselig var The Leader??

En annen stakkars turist som tilfeldigvis var i Bongoland var plutselig og inblandet?

Tafatte Kong Harald som bare sitter der til daglig er nå hovedmannen bak hele greia?? Javel, da kan han vel for once gjøre seg LITT til nytte fra alle skattepengene han sitter og drar inn?!!!! Da kan han vel ta å sende hele jævla hæren på de der nede og litt til. om ikke annet enn bare for å få de til å skjelve litt i buksene??

Ja det er STERKE bevis asså! og dette gjør at 2 uheldige gutter blir torturert og drept!????

Hvorfor i det hele tatt skulle guttene GIDDE å spionere på bongoene?? What for? Vi viste jo ikke at de hadde noe å skjule men det har de jo selv fått godt fram at det har de TYDELIGVIS! Er jo godt at de får røpet seg selv..

Synes det er helt forkastelig at Norge ikke gjør noe for å redde de! I det minste få de ut av bongoland fort som faen så kan man prøve å forhandle videre en annen plass. Folkan der nede er jo tydeligvis ikke riktig kloke og man risikerer jo at de plutselig tar de med ut på et fint lite jorde og knærter de! De er jo gale for fader! Hva har de ikke gjort til nå? De har jo ikke lært kurs-beregning der nede en gang?

Men da kan de jo hvertfall se langt etter money money money!!! Grusomt hva så mange folk vil gjøre for penger. Skitne, ekle, bloodstained penger!!!!

PROVOSEEEEEEERT!!!!!