Ciara 1 år

Idag er det akkurat 1 år siden meg og Pat (Ciaras daddy) hadde ca like mye panic og fikk tvunget Vivian i en sykebil stakkars og fikk være vitne til lille Ciara?s ankomst. Noe så sjukt har jeg aldri vært med på og jeg syntes skikkelig synd på Vivian som måtte gjennom det der hehe.. men å så flink ho var. uten bedøvelse!!! you?re a trouper sweetie!

Ciara har sin første bursdag idag og jeg skulle så gjerne ha vært der og feiret med alle men jeg ligger hjemme og er ikke på noen måter i form. Kom meg til legen og på butikken idag and that?s about it.

Mamma lagde blomkålsuppe til meg, så sød ho er. My favourite! Hun prøvde også å muntre meg opp med å ville kjøpe nye klær til meg og jeg sa NEI takk. Kan dere tro det? First time ever at jeg har sagt nei til shopping! også på andres regning også! Men det er nettop det. Regninger!! Bills bills bills! Jeg har begynt å ta ansvar og blitt litt fornuftig.. Klær kan jeg vel snart innrømme at jeg har nok av så jeg sa tusen takk, men om jeg kan bruke det på de regningene som begynner å hope seg opp heller så er det mye bedre. FORNUFTIG!!!!

Anyway? Ciara er kanskje den skjønneste babyen ever! Melkesjokolade-farget (som jeg prøver iherdig på å bli i solarium men den blir desverre ikke i nærheten!!) og akkurat passe chubby. Ikke for stor som så mange babyer faktisk blir, men just right. Synes forresten du skal spare til afro på ho Viv ;) Funky!

Her er vi på toget på vei til Oslo forrige uke. Mamma Vivian er fotograf

 

IMG_4417nyyyy

 

 

IMG_4419nyyy

 

 

IMG_4420nyyy

 

Utrolig gøy med kork! Jeg prøver å få større lepper med kork og vakum! Ciara syntes ikke jeg sku!

Gjorde forresten pissevondt på leppene og gjør man det lenge nok blir man bare rød RUNDT leppene også og  man ender opp med noe herpeslignende greier. Leppene BLE større, i ca 5 sek.. Konklusjon: Don?t bother!