Pølsehumor

Gud for en gøy kveld jeg hadde ute på fredag. Herlige venner, kjekke menn og deilig musikk sørget for det. Og det er SÅ ikke lov til å FILME når man synger på nach Anders!! Delete Delete Delete!!

Jeg trakk desverre det korteste strået (aka. var dårligst på stein,saks og papir..) med Anders og Anders om hvem som måtte fortelle ei dame at de store gullbuksene hun gikk med måtte hun desverre gjøre seg selv en über tjeneste med og skyve langt inni skapet sitt, men at hun absolutt burde ta de fram til Halloween asså! uuuuuuff da.. var vi litt stygge? ser ikke på det sånn. En god gjerning er gjort in the world of fashion!! Mener fremdeles at det burde være homoen sin jobb og informere om slikt Anders!!?? ;)

Tror vi fikk sunget alle slagerne på konserten ved pianoet og jeg føler alltid at jeg er en fantastisk sangerinne etter at jeg har lukta litt på korken! Sorry about that pardypeople!

Hanne Lu kom hjem på surprise-visitt/a1 roadie :p and we had a blast, like we always have together!

Jeg kan for mitt tilfeller hvertfall si at jeg absolutt sørga for at de fikk festa hillbilly-style! Det skal ikke stå på det! Tror vi fikk inn alle harryfaktorene som trengs med god hjelp fra diverse statister ;) Pirat-taxien som vi tok kanskje 500 meter fikk hvertfall valuta for kjøringa med 600 spenn. haha.. Det må ha vært for den dundrende gode technomusikken i kjerra hans!

Dagen derpå var ingen dårligere! Frokost på Rederiet med gamle damer og goody-goody folk rundt som aldri kanskje har sett noen komme rett fra nach før som sitter og har den desidert dårligste humoren ever, alle 4!! Dette ble de andre gjestene desverre servert med.

Her viser Christian hva han har hørt at det nyeste nye innenfor piercing og carving er: Pølsesplitting!!!

 

12092009235
mmmmm!!!!! din ekling ;)

 

Forresten kjipt at jeg ikke har bilde av Anders her! Ed Hardy hadde faktisk thrown up on him!!! Er ikke kødd en gang!!  Overkill Anders, overkill! ;)