?..ta dæ med til Oshlooooo??

Ja nå er jeg lei av å stresse rundt og innvadere venninner og hoteller hver gang jeg skal til byen så jeg flytter inn!

Stress å finne leilighet. Eller jeg trenger vel bare et rom da i første omgang. Bofelleskap er tingen. Eller hvertfall at det bor noen andre der da. Liker ikke å bo alene egentlig. Liker at man kan gå ut i stua og så kan man være med folk uten å gå utenfor døra. Selv om man har en slow day så er det likevel greit å se folk, føler nå jeg.

Jeg holder på med trening og har nettop begynt med et terapi program for å bearbeide en traumatisk opplevelse her hjemme så jeg vil komme meg gjennom det før jeg flytter. Derfor blir det ikke før etter nyttår. Når jeg bestemmer meg for en ting så vil jeg helst at det skal skje NÅ (aller helst igår!) men nå tvinger jeg meg til å vente litt og så ha alt klart til når jeg flytter. Oi så fornuftig jeg plutselig har blitt! Det må være alderen..

Men jeg gleder meg til å flytte. Gleder meg til å komme inn til byen igjen. Alt er så stress når man bor på en liten plass, langt fra sivilisasjonen. Dessuten er det ikke nok folk.

Jeg er vel enda ung, singel og uten noe bagasje å ta hensyn til. Tenkte det ville være deilig å flytte hjem igjen litt men det ble FOR deilig. Jeg går på veggene! Trenger folk folk folk! Og det er veldig tungvint i forhold til byrået mitt, å drive det så langt unna sivillisasjonen. Jeg vil fremdeles ha kontakt og sammarbeid med folk og bedrifter hjemmefra og kommer til å komme hjem og besøke family?en så mye jeg kan for jeg trenger mammas middag :)