Mornings pardy people

Da våkna jeg og var plutselig gruelig tørst! Rart det, jeg som drakk så mye i går (tihihihihi). Er bare gla jeg ikke la ut hele sjela mi i sentimentale øyeblikk, her på bloggen i natt. Så faktisk fram til at jeg skulle begynne å sippe for meg selv etter hvert, for det er jo ganske tragisk og kjede seg så mye at man henter ei spritflaske kl 2 på natta og knerter den på et par timer?? Måtte jo faktisk le av meg selv, stakkar!

Og som jeg LO! ååå?. så fantastisk GØY jeg hadde det i eget selvskap asså. Av og til så trenger man bare å let our hair down og få seg en god latter (den forlenger jo livet tross alt!!)

Så det ble ingen sipping (som og kan være ganske sundt i blant, bare det ikke blir for mye av det ?gode?) men det ble en avslappende, god kveld i meg og mitt hode. Jeg glemte til og med å skrive fyllemeldinger gitt. Det er nok verden best tjent med forresten ;)

alcoholics_meetings

Konklusjon: From dritsur til latteranfall på null komma nix med Vikingfjord! Dagens lille sunne reklame. (staves det sunne eller sunde?? jaja, dere skjønner hva jeg vil fram til..)

Det er fredag, helg for folket og jeg skal på trening, spise reker og kanskje henge med min herlige moroklump av en venn som kommer hjem fra stavanger i helga. Han skal lære meg poker og playstation. Har vel egentlig skrøtet på meg at jeg kan dette da.. Poker turte jeg ikke ljuge om ettersom man blir busta ganske raskt der.. med regler and all! Rett og slett en skikkelig guttekveld. Blir så gla når jeg får være med på guttekvelder. Noen ganger orker jeg bare ikke jentegnål asså (dere vet: drama, analysering opp og i mente, furting, diskutering av bagateller etc.. men sometimes that?s just what you need though! man er da jente for fader) men not tonight!

Kos dere gløgg ihjel folks