Jeg flytter inn på et helt ekte rosa rom

Jeg sier helt ekte fordi jeg til nå har bodd på et rom som jeg har prøvd å gjøre så rosa som mulig men det er jo uansett ikke rosa før det er helt rosa lissom! Pappa malte rommet mitt rosa når jeg var liten for det var en ganske selvfølge, men så vokste jeg til og skulle være så kul og da var alle jenteting plutselig flaut, inkludert mitt rosa rom. Nå angrer jeg på at vi malte det om hehe

Som noen av dere kanskje har fått med dere så flytter jeg til Oslo i neste uke. Nærmere sagt neste torsdag. Da stikker jeg med mine kofferter og flyr opp til cityen, where I belong. Ikke helt sikker på om I belong i Oslo da for det har jeg ikke funnet ut av enda men jeg er ganske sikker på at jeg hører til en by og ikke landet. Hvertfall ikke så altfor lenge om ganga. Sist jeg bodde i Oslo så trivdes jeg ikke så kjempegodt men da var jeg også 19 år og kjente ikke så mange folk der. Nå er saken veldig anderledes og jeg savner savner savner så mange folk der at jeg har nesten ikke ord for hvor deilig det blir å flytte opp der mer permanent enn å bare stresse opp på hoteller og invadere venninner hver gang jeg har vært i Oslo og jobba. Denne ganga får jeg også levd akkurat sånn som jeg vil i byen. Før var det skole og kurs som opptok meg i Oslo. Nå er det jobb, møter, cafe, trening, venner og dating. Ja god gammaldags dating folkens :) Har syntes det har vært litt kjedelig å være singel men det er fordi jeg har bodd på landet i noen mnd nå. Der må mann ha mann og barn for å få tida til å gå. (faktisk så bli man sett ned på om man ikke har det, ettersom livsverdien bli målt i hvor mange barn man har klart å trøkke ut i en alder av 20 år med menn egentlig ikke kan fordra, ?..men han har jo en okay jobb og vi trenger jo ikke se hverandre heeele tida. så lenge jeg får nok av barn så..!?) nei der var det en liten avsporing, men dere skjønner greia.

Nei takke meg til. Da vil jeg heller komme meg ut der og ikke stresse med det unge styret, leve og lage meg opp livserfaringer som man kan gi til sine barn når man er klar for det og det NEKTER jeg å tro at man er når man er 16,5 år! Ja det STÅR jeg for hvis dere lurte på det.

Jeg vil falle dypt og helt og bli hodestups forelsket og bare kjenne at jeg lever gode dager sammen med noen som tenker det samme om meg og vite at vi ikke er sammen for at vi MÅ lissom. Men det er nå bare min mening. Det er sånn JEG vil ha det. Dere trenger ikke være enige :)

Tilbake til mitt rosa rom, som forøvrig ligger på Bygdøy Allé hvis noen lurte (regner med det ikke finnes stalkere lenger, at jeg har gitt klar beskjed om at sånne er jeg ikke interssert i å ha.. :p) så vet jeg at jeg måtte finne meg plass å bo i Oslo på veldig short notice og regnet egentlig ikke med å finne noe så fort. Men det har gått kjempefint, så lenge det finnes gjestfrie folk. Min veldig likesinnede venn Anders sa at de faktisk turte å få jentelus i villaen han bor i hos en kamerat, Christian. Suspekter at jeg må lage mat, ganske enkelt pga at noe av det Anders spurte om var ikke: er du ryddig, men Kan du lage mat?? ;) hehe. Så nå gleder jeg meg til koselige kvelder med gutta i huset. Rødvin og sushi? Ja takk! Anders blir nå nedgradert (ja jeg mener nedgradert siden jenter er BEST!!) til det blå gutterommet sånn at jeg får prinsesserommet (som den prinsessa pappa sier jeg er).

Det har vært interessant å bo hjemme i Farsund skal jeg si dere. Både på godt og vondt. Herlig å være så mye med familien men jeg tror nok vi har godt av å savne hverandre litt, spesielt mamma og meg (er du ikke enig kjære mor? :p). Mamma er den som står meg absolutt nærmest, selv om jeg er ei skikkelig daddys girl (dere skjønner greia; man liker ikke den ene mer enn den andre) så det er desverre ho som må tåle mine negative sider og får dritten når jeg har noe jeg vil klage over. Jeg ser at jeg stort sett er urettferdig men det er så vanskelig å være rasjonell alltid, er det ikke? Føler selv at jeg har de beste foreldrene i verden og jeg har elsket å bo på hotell, som mamma mener at jeg tror jeg gjør! Deilig å komme hjem til landet, få litt frisk luft og leke med dyrene men det blir rett og slett for DAUT for meg. Det skjer ikke en dritt her! Eller jo, folk vil si det skjer noe men asså, livet er mer enn bare grøftefyll i helgene asså. Hvertfall så trenger JEG det, men det er jo ikke for alle ;) Jeg har aldri vært trangsynt eller begrenset i synet mitt over hva man kan gjøre med livet så da har jeg også vanskelig for å forstå folk som bor på landet som helst ikke vil at noen skal gjøre noe annet enn å jobbe i kassa på rimi. Det er veldig viktig hva naboen synes. Jeg DRITER i hva naboen synes, for å si det rett ut ;)

Det har vært koselig å være hjemme på den måten at alle vet hvem alle er, sånn som det typisk er i småbyer. Og det kan være koselig. Spesielt når folk jeg ikke kjenner så godt kommer bort til meg og sier at de har lest om meg i avisen og synes det jeg driver med er så positivt. Flere folk har til og med stoppet mamma og de ute og sagt fine ting til de. Folk de nesten ikke kjenner. Så det er superhyggelig og jeg setter masse masse pris på det :) Har vært kjempekoselig å treffe venninnene mine her igjen og jeg kommer til å savne dere når jeg flytter. Herregud.. ble jo nesten litt sentimentalt dette her. men greia er at mange av mine gamle venninner herfra har også som meg, flytta til byen and I wanna go too :)

 

IMG_4509

 

Ja jeg hadde ikke noen bilder til å gå til dette innlegget, delvis fordi mi kjære Aina har kameraet mitt kom jeg jo på :) Så her er bilder fra ikke denne helga men forrige. Ei jeg kommer til å savne masse, men som jeg nok skal få dradd opp til Oslo i ny og ne!!! ;)

Nå kan jeg nesten ikke vente til jeg får lagt min touch og elsk på det rosa rommet!