Homokickboxing. Er du ikke homo? Nei da får du pelle dæ hjem! Fysj me dæ..

 


andreastangbergkickboxpri2

 

Noe så RÅTT. Haha. Kurset er attpåtil ledet av ei jente, noe som gjør det enda mer gøy. Tingen er.. Greit nok at alle kunne hatt godt av noen timer på kickboksing, men å lage egne kurs for en gruppe, rase, legning etc.. Skjer med det? Spør du meg så fyrer de jo bare opp under diskrimineringen helt selv med å ha egne kurs, egne barer og så videre. Kan ikke alle bare samles? Nytter jo ikke akkurat å klage når man bidrar til elendigheten selv. Men nå var det ingen som spurte meg, forresten. Ytrer bare en liten mening.

Kilde: Gaysir

Til uka starter et kurs i kickboksing spesielt myntet på homofile. Andreas Tangberg promoterer kurset, og skal også selv lære å sloss.

- Jeg hadde ikke hatt peiling på hva jeg skulle gjort hvis noen hadde gått løs på meg. Eller, jeg ville vel først prøvd å løpe fra dem, men hvis ikke det hadde gått så vet jeg ikke hvordan jeg skulle forsvart meg, sier Andreas Tangberg.

Som markedsansvarlig i Fit For Life treningssenter har han derfor satt sammen et kurs i kickboksing/selvforsvar. Treneren er sølvmedaljør i EM i kickboksing, Ida Abrahamsen.

Andreas skal selv delta på kurset.

- Ja, gjett om. Jeg føler meg iblant utrygg i situasjoner hvor jeg er alene som homofil. De to episodene på Grønland viser at du kan havne i ubehagelige situasjoner fordi du er homo, sier Andreas.

Egne homo-grupper

Treningen skal foregå i grupper på 6-8 personer i hver gruppe. Både homofile og heterofile, gutter og jenter, kan melde seg på, men kurset er likevel spesielt myntet mot homofile menn.

- Kampsport er nok kanskje et maskulint miljø som mange homofile vanligvis skyr unna, sier Andreas. 

- Kickboxing er hard trening både fysisk og psykisk. Du kan ikke bare slå og sparke i hytt og gevær, du må holde deg fokusert hele tiden, sier Andreas.

Skal det være egne grupper for homofile?

- Det er tanken. Det er noen homofile som er utrygge på seg selv, kanskje spesielt i slike treningssituasjoner. Med egne grupper blir det tryggere rammer, mener Andreas. 

Psykisk trening

Førstkommende tirsdag er det klart for prøvetime. Timen er allerede fylt opp med deltagere, men de som er interessert kan komme å se på.

- Det er for å teste ut programmet til treneren og se til at nivået verken er for høyt eller for lavt, sier Andreas.

Han lover hard trening, både fysisk og psykisk.

- Kickboksing går mye på psyken også, for du må være helt konsentrert hele tiden. Dermed trener du også opp fokus, og lærer deg bedre å takle stress. Det skal ikke bare slås i hytt og gevær, du må holde fokus hele tiden, forklarer Andreas.

Kurset består av ti treningstimer på 1 time og 15 minutter. Totalt 12,5 timer.


Hvor: Fit For Life Treningssenter. Industrigata 56 på Majorstuen.

Prøvetime tirsdag 27. oktober kl. 19:30.
Pris for 12,5 timer: Kr 2 700,-

Andreas trenger det for han er ikke mye stor og sterk...

Han bruker 27 i bukser...

Skrevet av: Kjell G

31.okt.2009 14:48