Økonomi og fond og full fart

Er bare gjennom en liten tur for å sjekke mailer og skifte, så er jeg avgårde igjen til et jobbmøte. Har vært i 'butikken' min i hele dag og det har vært mange hyggelige mennesker innom. Er det ikke egentlig ganske deilig å jobbe i butikk når det kommer så flotte folk som man kan sladre med? I guess it's a girl thing men det er jo veldig koselig.

Etter møtet skal jeg til en venn og se film og slappe av etter en lang jobbdag. Elsker jobben min men jeg blir til tider ganske sliten, med å stresse fram og tilbake og hit og dit. Det er hvertfall bedre enn å sitte på en og samme plass hele dagen. Det er ikke noe for meg asså, jeg må rundt. Jeg må se ting. Snakke med folk og være litt semi-aktiv.

Jeg var også en tur i banken idag for å etterlyse visakortet mitt til bedriftskontoen min. Det er jo kjekt å ha. og jeg ble selvfølgelig 'lurt' til å opprette fond, eller jeg vet ikke om man akkurat oppretter, men melder seg på heter det vel?
Jeg forstår greia med at det er veldig lurt. Har aldri vært noe god på den sparingen, på NOEN måter, men for en gangs skyld så skal jeg begynne å være fornuftig. Føler at jeg begynner å skjerpe meg betraktelig økonomisk (noe pappa jubler høyt for!) i disse dager. Jeg gjør kloke, framtidige valg, selger unna ting som bare står og ser søte ut, betaler ALLE regningene mine og drar ikke mastercardet over ALT jeg ser nå lenger. Nå vel.. Nå har jeg jo ikke flytta enda da.. :p Det blir en sann prøvelse ;)

Jeg begynner å forstå i en alder av 24 år, at pappa ikke alltid gidder å betale alle parkeringsbøter og inkassokrav pga min sløvhet så jeg blir sakte men sikkert flinkere til å ikke krype til pappa om hjelp, synes jeg. Fant nettop ut at min lillebror er litt loaded så kanskje jeg får begynne å smiske godt med han ;) Er forresten ganske sikker på hva svaret ville blitt anyway om jeg hadde spurt han om penger: GLEM DET! Du bruker de bare på sko uansett!
Jaaa? Sooo? FORNUFTIG å bruke pengene på sko synes jeg! Se så gla de gjør oss

Nei, nå får vi se om jeg klarer å holde meg på dette fondgreiene da, og at det ikke går helt til hekkfjell. Hell og lykke være med meg! Den kjære bankmannen lovte at vi skulle ta oss en øl om noen mnd og smile over mitt glupe valg. Lokke meg til økonomisk satsing med øl haha. Vi smiler uansett :)

pengernybredde


Nå løper jeg til møte. Ha en fin kveld people

så pen header

Skrevet av: LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET

27.okt.2009 18:09