På plass i Oslo :)

Deilig å få flytta inn på Bygdøy. Anders (my new roomie) henta meg med den største doningen av en Land Rover. Var litt redd for at han ikke sku få plass til all stæsjet mitt men det ordna seg for å si det sånn.

Fikk besøk på kvelden og vi henta siste rest av kofferter som måtte bli sendt med bussen pga en GNOM i innsjekkingen på Norwegian! ;) Vi laget enchiladas og guacamole (som jeg var veldig fornøyd med. mer fornøyd med den en enchilasasene faktisk haha) og hadde en koselig innflytningsmiddag med Christian (min andre roomie og eieren av huset) og min date. Som en flittig husmor så hadde jeg middag klar til Anders når han kom hjem fra jobb. Synes jeg får imponert bra med en gang asså!

Vi så SAW 5 og jeg var ikke videre imponert selv om den var scary nok. SAW 6 er vel den siste og den må jeg og se for å se fortsettelsen! (det BØR være en fortsettelse ellers så er det bare teit). Elsker å se skrekkfilmer men hater å se de alene så jeg tvinger alltid andre til å se de med meg. Digg å være litt redd.

Har sovet lenge idag og nå skal jeg begynne å pakke ut og omdekorere på mitt rosa rom. Alt av leker som er Christians datters ting er, you guessed it, ROSA! Mitt drømmerom nr 1.

Det ser ikke så innbydene ut akkurat nå med mine kofferter spredd rundt men det blir vel en ordnings på det.

img4805


img4806


Hannah Montana bilder på veggen! De skal BORT kan jeg bare si. Hater Hannah Montana. Skjønner absolutt ikke greia med ho og ho er overALT!

signature