En herlig helg

Har vært klein på blogginga de siste dagene. Har skjedd så mye og jeg har kost meg skikkelig. Kommer til å bli mer fokus på bloggingen bl.a. fremover. Jeg har en plan (det er meg og Egon lissom..)

Jeg gikk tur rundt Huk med André på lørdag  og senere var jeg på krigskoleball med en skikkelig kriger, Jens. Fikk gå i fin kjole (kjøpt hos min venninne Judy's brudekjolebutikk i Kr.sand) og danset og fikk opplyst en oppi rangen (befal/oberst eller noe sånt) at de stjernene han hadde på uniformskragen får man kjøpt på hobbybutikken for 40 kr posen..! og spurte daten min i samme slengen om jeg skulle sy på noen for han ;)  Han virka ikke helt imponert over min fantastiske humor. Neither of them..

Fikk besøk av min bestis Merete, som opplyste meg om at jeg bodde på Bygdøy og ikke Bygdøy Allé. Ja jeg har funnet ut at det er en forskjell haha.

I går var meg og min herlige date og så This Is It, Michael Jackson filmen. Mange som har slaktet den men jeg syntes den var awsome. Så kan andre bare si hva de vil. Elsker musikken og elsker dokumentarer og behind the scenes. Pluss at jeg fikk spise popcorn og dumle-sjokolade :p

this is it

Satt oppe til langt på natt med roomien min Anders og la planer for byrået mitt. Jeg er excited as hell. Nå skal jeg på kontoret til André og sette dette her litt i sving.

Håper dere hadde en like bra helg som meg :)

Jeg skal forresten TRENE idag. Jeg begynner på Golds Gym. Bra der?

signature