Hurra for pappa :)

Idag var det farsdag. Rettere sagt igår men jeg kom nettop hjem. Etter lang dag på jobb idag så tok jeg en drink med Stig Frode og vi tenkte vi skulle stikke og se Fame men den gikk ikke så vi så "500 days of Summer" istedetfor.  Litt langtrukket film synes jeg men søte karakterer. Holdt på å sovne på Stig og fikk plutselig helt kjølen i meg så jeg ligger og hutrer litt under dyna nå. Fader om jeg skal bli sjuk nå. Må vel kle meg bedre!

Alle pappaer har dag i dag og de må vi hedre fordi de fortjener det. Så da vil jeg si hipp hipp hurra for min fantastiske pappa som jeg er så utrolig gla i. Jeg vet at alle påstår at deres fedre er best men jeg vinner. Min er aller aller best, pluss at min er kjekk også. Så det så :) Jeg vet ikke om noen andre som er så hjelpsom og uegoistisk som han.
Alle som kjenner pappa vet at han er Liverpool supporter på sin lest, i tykt og tynt og når det blir tap så er lunta pretty kort ;)
Jeg er veldig lik min far på mange måter men mest av alt så har vi har samme geniale humor og er begge veldig opptatt og kan mye om musikk (selv om han slår meg på årstall. noe jeg ikke kan fatte at kan være mulig å huske så på kornet når en plate eller sang kom ut!! Broren min har samme husken og jeg trakk desverre det korteste strået der for det betyr at jeg suger på å lese meg til skoleting. damn). Meg og pappa kan sitte til langt på natt og snakke om all verdens ting og jeg får mange gode historier eller f.eks at han lærer meg de riktige utalelsene på alle fotballagene i england (og da snakker vi fra premier league til leage 3). Når vi går turer sammen er det han som holder tempoet oppe og jeg må stresse for å holde følge med han for han har bedre kondis enn meg! haha. Pappa kan, som meg, noen ganger bruke veldig lang tid på å komme til poenget og sporer helt av og da ler jeg meg ihjel og han ser selv at poenget liksom faller litt fra hehehe.
Til gjengjeld så er han veldig flink til å forklare ting, sånn at uforståelige ting virker logisk. Drar ofte fram eksempler sånn at jeg skal klare å huske ting. Da som oftest med musikk- eller fotballrelasjoner når det gjelder årstall eller mattematikk.

Vi har (eller jeg og mamma har hvertfall, vet ikke om han egentlig er helt med på den men vi later som) heftig konkurranse hver sommer om å bli brunest. Mens jeg stresser livet av meg med olje og styr så kan han omtrent bare tenke på sola så blir han brun. Visse ting er urettferdig.
Pappa bekymrer seg (unødvendig, spør du meg) over meg og min økonomiske sans og ikke minst shopping-sans.. For å si det sånn så har han tatt fra meg et par mastercards men han har alltid sørget for at jeg har det jeg trenger og ikke går og sulter selv om jeg egentlig burde ha skjerpa meg for lenge siden med shoppinga mi. oups! getting better at it!

Det er pappa som må gå mellom meg og mamma når vi flyr i tottene på hverandre og da er det om å gjøre for meg og mamma å ringe først til pappa for å sutre over den andre og prøve å overbevise han om at den andre har feil.

Det mest fornuftige han har lært meg var at når jeg skal sloss: "Aim for the nose, jenta mi!" ;)

Pappa dedikerte en sang av René Andersen til meg. Alt stemmer bortsett fra at i sangen så er foreldrene skilt og det er ikke mine, noe jeg synes er fantastisk at de ikke er (ofcourse).Jeg prøvde å finne sangen på nett men fant den ikke noen plass. Teit. Den er en skikkelig vakker ballade og den er 'min' :)  Heller ikke teksten fant jeg men jeg know it by heart by now:

YOU ARE THE ONE

"All your toys and clothers are packed. You'll soon be leaving me.
Your mother has got custody and I'll see you once a week.
You're my daughter and you will always be. I'll be there whenever you need me

Darling you are the one. You've got your fathers eyes
Oh you are the one I'll cherish 'till I die.

I can still remember when you first came in this world
It was a bright day in september you were such a shining pearl
I picked you up. you opened up a door. I felt a love I've never known before.

Darling you are the one. You've got your fathers eyes
Oh you are the one I'll cherish 'till I die.

Telephone me whenever you can.
Any problem, and I will land a hand.
You will never feel alone no matter what
'cause your're the daughter that I love. the only one I've got.

Darling you are the one. You've got your fathers eyes
Oh you are the one I'll cherish 'till I die"


div 295nyyy

div 206nyyyy

img1462nyyy

div 299nyyy

img1952ny

Gratulere med dagen Daddy-o :) Love you lots!
Hugs fra Tine


Så fint innlegg til pappaen din. så søtt at du har fått en sang dedikert til deg :)

Skrevet av:

09.nov.2009 15:08

Synes det er bra med mor og farsdager, så får man vist dem hvor mye man setter pris på dem. Forresten veldig fin og interessant blogg du har :)

Skrevet av: Andrea Hansen

09.nov.2009 15:10