Tirsdagsplaner

Fikk middag av denne duden igår. Scary looking eller hva? Slapp av, det er bare Anders :p Følte bare for å poste et scary bilde siden vi runda Halloween og det snart er Fredag den 13. og alt

anders

men seeee hva jeg fikk til: (hvis ikke jeg er en lovende husmor så vet ikke jeg!)

3 080Er ikke spesielt gla i kaffe jeg, men har nå klart å trøkke i meg 3 kopper og venter på at det skal begynne å kicke in her. Ja jeg vet at klokka er 3 (dette er ikke min frokost! har faktisk jobba i flere timer her. Ha! den så dere ikke komme!?)

3 081

Det er dags for litt shopping, café og kino ikveld. Folk er tydeligvis i julemodus allerede så vi skal se "A Christmas Carol". Det er jo en klassiker som ble laget for leeeenge siden. jeg har den i sort/hvitt format hjemme men har aldri fått meg til å se den, vet ikke hvorfor - den er sikkert søt. Nå er det uansett ny versjon og jeg skal tvinges i julestemning. Så da håper jeg at de har julebrus og pepperkaker på kinoen!

christmascarolposter
oachristmascarol

Fikk så lyst på en faux fur i en gråtone. Jeg har en stor pels i brun og en grå vest men jeg vil ha en litt mindre jakke i grå noe a la denne: (Fikk tips fra Monique Lund om at de hadde en fin en på Cubus)

11t580olip

fauxfurcroppedjacketmole711417photo

Elsker elsker elsker:

fauxfur


Er på leting etter et par ankel støvletter. noe a la disse: (Jeg så noen råflotte på Come As You Are men de var typisk utsolgt for min str.)

alaia ankle boot

christianlouboutinariellatalonsuedeankleboot


signature


"Butikken" min i Farsund er åpen på onsdag og fredag fra 11.00-16.00 denne uka. Det blir de siste dagene. Kanskje du finner noe du liker. Mamma selger billigbillig for hun vil ha plass i huset til annet enn klær og sko ;)