Når kan julepønten opp??

Dette er egentlig mammas dilemma hvert år! Så nå tar jeg en liten spørrerunde for å finne ut om det virkelig er greit at mamma klør i fingrene etter å henge opp stjerna og sette fram ALLE de skumle nissene i november?

Dette innlegget er laget pga at jeg nettop fikk en meld av ho som gikk sånn her: " Nå kan jeg hjem å pynte treet på utsiden og henge opp stjernen. Så et hus som hadde det ved Vigeland. he he."

Nå skal det sier at ho nesten ble overlykkelig når jeg sendte meld til ho fra Kongsvinger for noen mnd siden (merk: noen mnd siden!!) og sa at jeg hadde sett en adventstake i vinduet på vei til Kongsvinger.
Poenget er at ho vil aldri være FØRST ute for da er man lissom for juleivrig, men så lenge noen andre har tatt de fram så er det fritt fram for alle nissene til mamma. Da er ALT rødt! og til påske er ALT gult! Ho er jo så søt da. Jeg sier det er too much, men jeg har blitt vant til det og jula hadde jo ikke blitt det samme uten alle de creepy nissene ;)

SE så creepy de er!! Tenk dere når jeg skal ned og luske etter julegodt midt i natta og blir sett på av 100 000 sånne! uuææh

creepynisse

Om ho slenger rundt en haug av disse nissene i stua så skal jeg heller være mer medgjørelig, I promise:

pickasanta sexy santa men

stuartchristmasjpgef3a7c2adba52315d6ab61b83a2c

20746

15701

austenmain
sexy1santa

sexy santa 5

sexysanta

sexysanta4

sexysanta1

sexysanta

og sist men ikke minst...


sexysanta01


Men NÅR er det akseptabelt å begynne å pynte til jul? Så kan mamma få et svar, en gang for alle. Og når skal man rydde julen bort igjen? Varer den helt til påske??

signatureHar vokst opp i en stikk motsatt hjem som deg da, for hos oss var det aldri lov til å begynne å pynte før lille juleaften!! men så ble det jo også hengende godt utover januar da, til min store fortvilelse!! så etter dette så synes jeg det er MYE bedre å henge opp litt for tidlig enn å la det henge i januar, det blir bare for FÆLT ;) MEN november er litt tidlig da, kan jo begynne litt i slutten. Jula varer jo ALTFOR lite uansett!! Og nisser er ikke særlig poppis siden jeg kommer fra en kristen familie ;) hehe Aldri trodd på nissen for å si det sånn. men litt koselig er han jo! Men for meg er selve budskapet med jula vel så viktig som alle festlighetene som følger med. Selvom jeg ikke er særlig praktiserende, så finner man roen og vet hvor man kommer fra. Men skal bli spesielt i år sien jeg er blitt gift med en muslim ;) Skjønner ikke de som aldri har feira jul altså!! STAKKAR ;) Ramadan er jo ingenting i forhold, hehe ;) xoxox

Skrevet av: Brigitte

12.nov.2009 00:52

er det ikke 1. desember da? er ganske usikker....

Skrevet av: Jannicke Øvertungset

12.nov.2009 10:07

SÅ lenge man er kommet inn i desember, burde det være valgfritt:)

Og den skal ned igjen den 13. dagen etter jul:)

Skrevet av: Aleksander

14.nov.2009 09:02

Jeg pynter når det nærmer seg 1. advent..

Men hjemme hos mamma var det bare stjerna som kom fram da, og resten like før julaften. Juletreet skal pyntes 22./23. desember mener nå jeg.. Og alle jeg kjenner pynter treet i de dagene:)

Skrevet av: Ina

03.des.2009 03:52

Jeg pyntet her hjemme første advent :D

Skrevet av: M Adele

04.des.2009 23:37