JEG HATER ALLE!!!

Dette er et forsøk på å få opp lesertallet MEN det er faktisk veldig mye sannhet i det og..

Mens jeg sitter her og hører på Metallica (noe jeg aldri gjør) og tvinger i meg litt rødvin (by request fra my good roomie Anders, forøvrig iført en t-shirt med påskriften "I Love Sluts!".. for å få opp humøret litt)
Jeg lovet han å bli skikkelig sinna og få ut all agressjonen min på bloggen mens han dusja, sånn at han slapp å se meg sinna når han kom ned igjen.

må si at det kanskje hadde funka bedre å hatt en boksesekk her nå for jeg føler ikke at tastaturet får gjennomgå så mye som det burde her.

Jeg er en person som ikke vet hva ho skal gjøre når ho er pisseforbanna. Noen folk hyler og skriker (okay jeg gjør LITT det), kaster ting i veggen, slår sine kjære (losere forresten!) eller går lange turer (har aldri fattet nytten med det. blir jo bare enda mer forbanna når man kommer tilbake, for at man ikke har snakka med noen på en time..). Det jeg gjør, er å sutre! Jeg blir seriøst grinete og lar det går ut over alle rundt meg! jeg hoppe til og med rett i forsvarsposisjon på Anders som bare ville hjelpe stakkar, med å begynne å rakke ned på han. Det er low da!

Det har vært så mye nytt, masse masse ting og styr i det siste. Jeg føler meg liten i en stor by, selv om ting går veldig bra og jeg har mange flotte folk rundt meg og jeg blir kontaktet til spennende møter og prosjekter ofte, men jeg er fra bygda og absolutt alt er litt nytt for meg.

uansett så trenger jeg å få ut litt agressjon og jeg får ikke lov til å være med på byen hvis jeg ikke får rast ifra meg.. eller lukter vondt! vi har hatt vaskedag på Bygdøy idag og det hjalp ikke særlig på humøret det heller. Jeg sutra så mye at jeg fikk gave fra Christian, min andre roomie. Da ble jeg faktisk litt gla. alt i pakken fra La Senza var ROSA. Takk :)

Men uansett! ALLE ER SÅ DUMME!!! Det finnes så maaaange imbicile folk som jeg irriterer meg så vanvittig grønn over!! jaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaa jeg tror jeg er bedre enn alle andre. drit nå i det du. drit i hva jeg mener, cause you don't know anyway! enough said about that..

jeg ringte hjem til både mamma, pappa, mormor og kusina mi for et par dager siden og hadde kjempe hjemlengsel og var redd for alt i den store verden. Family first, no matter what.

jeg liker pokker ikke alle. det vises her. og da forstår jeg at alle ikke kan like meg heller. og det er helt forbaska greit det. har aldri bedd alle om å like meg heller. er ikke det som betyr noe.
JEG driter i hva DU gjør. JEG bryr meg om hva mine venner og familie gjør. That's bloody it! Alle andre kan bare BRENNE!!!!!!!
og JA jeg har blitt slått mange ganger på byen i min lille hjembygd for at 'jeg tror jeg ER noe'. Visst faen tror jeg at jeg ER noe, og det burde DU og. Eller forresten ikke dere kjerringer som slår. hehe.. neste gang dere skal klabbe til noen på pub'en: ta dere et fighting-kurs asså for det der var ikke særlig imponerende. Jeg regner jo med at det var meningen at det skulle gjøre vondt, eller hur? Litt sjokkert ble jeg jo da, det skal dere ha.. men mest av alt pga at dere måtte være 2 for å gå på meg ;) Loooooosers!

Ja her får dere drama så det holder. men er det ikke det dere er ute etter da? ingen gidder å lese om dagens outfit og hva jeg spiste i dag. herregud det slenger man jo bare ut på dager man ikke har noe å skrive om! som så mange gjør. kan nevne flere, but I won't god damn it!

Jeg hater forresten BUSSEN!! den som tar en halvtime fra bloody Bygdøy! Ja det er fint her men det er bloody langt. Jeg bruker bloody for at det ikke er så FARLIG som jævla og helevetes!

Ååååå  Boondock Saints theme'n er på her nå og det beroligger meg og girer meg opp på samme tid, til å fortelle dere nysgjerrigperer (noen), søtiser (noen), venner (noen) og losere (noen) som leser bloggen min. Dere kan vel selv prøve å finne ut hvem dere er.
Er forresten lei av å skrive en SNILL blogg. Jeg er nødvendigvis ikke et snilt menneske hele tiden så hvorfor skal bloggen min være det hele tiden?

Hva mer er jeg forbanna på?? Mannlige utlendinger som kommer opp til meg på gata og tror at det er noen vits i å kontakte meg. men de har kanskje ikke internett og får heller ikke lest dette?? fuck jeg er så FRP'er så det holder! and proud of it!! er dere klar over hvor mye crap vi har tatt inn i byen jeg kommer fra eller??? og alle henger på Rema 1000 god damn it! og PLAGER unge jenter all the time. Noen av de driver til og med og slår folk ned fra hesteryggen på sommeren for at jentene rir i shorts og ikke langt skjørt! Det fungerer kanskje i ditt perverse muslimske hjemland, men INNRETT deg når du er her for helvete. Muslimer henger ut folk som spiser gris! jeg spiser gris! jeg henger ut muslimer som ikke tørker seg med dopapir - for det gjør de ikke (noen!!!)

Anders er ferdig i dusjen og nekter å ta på seg klær siden han drikke whiskey. jeg blir jaget i dusjen!

nå har jeg fått liret av meg nok for ikveld! kommer sikkert mer! I'm not done!

Lille vakre! Søt du.. Er akkurat som meg når du er sur..!

Skrevet av: Karoline

24.nov.2009 22:41

my god .. shut it. første og siste gang jeg er innom her.

Just because you're angry dosen't mean you can talk shit. Ut i fra det jeg leser her så fortjente du å bli slått til :)

you need some help, "princess".

Skrevet av: shm

02.des.2009 23:38

Ahh, folk burde blitt forbanna på deg .. Hva feiler det deg? Snakk om ting du veit om da i hvert fall, ikke heng ut alle muslimene , du veit da ingenting om dem! Om du ser en jævla pervers utlending betyr det ikke at han er muslim og heller ikke at han et ondt menneske...Jeg har ikke ord-.-

Skrevet av: Suee

03.des.2009 22:24

Ahh, du burde kanskje ha vært forbanna på deg selv..Hva feiler det deg ? Snakk i hvert fall om ting du veit om da ! Du veit jo ingenting om muslimer, så ikke skjær alle over en kam. Om du har møtt noen perverse utenlandske griser betyr det ikke at alle er slike...Ikke alle utlendinger er muslimer-.-, hva med respekt ?

Enig med "shm" , you need some help ; )

Skrevet av: Sue

03.des.2009 22:30

Hah, er det Sinnataggen som har rømt fra Vigelandsparken? Få det ut! :p

Skrevet av: linehehe

04.des.2009 01:12

Om det anngående muslimer, er så forbanna enig! Gogo FRP, så kanskje vi blir kvitt de svina! ;)

Skrevet av: Ina Pedersen

05.des.2009 13:32

herregud,skaff deg et liv da.

det er skikkelig teit av deg folk kan bli lei seg.

tenk hvis du hadde vært muslim hadde du likt at noen hatet deg,tenk på det

''prinsessa som får alt hun vil''

Skrevet av: anonym

06.des.2009 16:07

Jaggu meg er du dum a Ina xD Når har FRP sagt at de skal utrydde alle muslimene i Norge a ? XDDD

Skrevet av: Monica

06.des.2009 16:33

Jeg har jo ikke sagt at FRP har SAGT det. Jeg skjønner bare ikke hva muslimer gjør i Norge når de ikke er med på å følge vår religion. Hvis jeg drar til muslimland og har på meg shorts og singlet blir jeg jo sett på som hore, hva tror dere da nordmenn tenker om burka da? ;)Det er jo akkurat det samme

Skrevet av: Ina

07.des.2009 10:41

Er du så kristen a liksom? Om du hadde vært det ville du ikke ha dømt folk bare fordi de er muslimer...det er ikke forbudt med religiøse plagg og smykker som for eksempel i Frankrike,hadde det vært det hadde det vært en annen sak ;)

Skrevet av: Monica

10.des.2009 18:16