Har ei høne å plukke med dere, feige kjerringer!

For en liten tid siden, når jeg bodde hjemme på landet mislikte jeg egentlig å gå ut fordi det var så mange "fylliker" der. Både unge og gamle. "Fylliker" vil si de som er ute på grøftefylla hver helg og ikke er ute for å ha det gøy og nyte livet, men for å få ut all agressjonen de går og drar på hver dag. ting de er misfornøyde med, ting de ikke har klart å oppnå og alt de hater med seg selv skal nemlig gå ut over andre. Dette er det mange i hjembygda mi som hater. Det er nemlig ikke alle som er sånn, men NOEN (med fare for å ta alle under en kam. Dere vet selv hvem jeg snakker om!) Nå har det seg sånn at man fort glemmer de positive komentarene man får men husker godt de negative. Sånn er det med alt. Jeg er en person som får blod på tann når noen sier at jeg IKKE KAN eller som innavla folk fra mitt hjemsted sier når de treffer meg på 'byen': Du må ikke tro du er noe. Du tror du er såååå fiiiiin. Går du rundt og tror at du er modell lissom? Du tror du er så mye bedre enn alle andre (feil! jeg VET jeg er bedre enn akkurat deg som lever av å snakke dritt om andre...!!)
Jeg tenker bare mitt: haha.. DU har ikke kommet lengre nei.. ser man det ja. nothing has changed...
Jeg kommer ikke bort til dem. jeg sitter med mine venner og prøver å ha det koselig. Snur meg bort når de kommer bort til meg, faktisk helt oppi trynet mitt for å få oppmerksomheten min. Jeg er ute etter å ha det koselig når jeg er ute. Har aldri skjønt at man  går ut for å krangle/sloss. Snakk med en psykolog om du har det så vondt kjære!
3 helger på rad ble jeg slått 'ned' av kjerringer på 'byen'. De måtte selvfølgelig gå sammen to og to, og den ene ganga gikk de faktisk så helt beserk på en pup at de sparka ned ei dodør for å komme inn til meg. Jeg sitter med mine venner men så fort jeg går alene på do så er de tøffe nok til å komme og ta meg.. ja folkens TA meg faktisk. haha..  det er harde bud på landet!

etter 3 ganga så anmeldte jeg de faktisk. Politiet mente at jeg burde anmelde hele gjengen og da gjorde jeg det. Jeg har fått masse støtte fra folk som har sett episodene eller bare hørt om de og det varmer. Folk synes, som meg at det er helt forkastelig.

og ja, selvfølgelig slo jeg tilbake på noen av de. jeg kommer jo tross alt fra bygda jeg og. Selv om man er full og man ikke forventer det, for at man ikke gjør noe for å provosere, så er jeg veldig stolt av at jeg klarte å gi ho ene en saftig neseblødning og ho andre sendte jeg på legevakten!!! Yiiiihaaaaa!!! Pappa sier: "Aim for the nose!" hehehe. and I did!

Greit nok at alle kan ha godt av en liten omgang juling, om de fortjener det! men når man ikke gjør noe for å fucke opp stemninga så synes jeg at det har gått for langt. Begrunnelsen var rett og slett: "Du må faen ikke tro du er noe. Pell deg tilbake til oslo! Ta DEN modelljenta!!!"
hahahhaha... dette skjer KUN i hjembygda. og JA jeg tror jeg ER noe. Det burde dere og! (eller kanskje ikke akkurat de da...) Ikke faen om jeg skal blir trøkt ned hver gang jeg skal hjem og besøke familie og venner. Om de ikke liker meg (jeg liker ikke alle jeg heller for guds skyld!), nei så ikke bry dere om meg da, ikke besøk bloggen min, ikke legg meg til som venn på facebook, bla forbi intervjuene med meg i avisene (det tar deg 1 ekstra kalori kjære, du har sikkert godt av å løfte armen litt mer anyway..), ikke kom bort å snakk med meg for jeg oppsøker ikke deg, ikke bruk din 'dyrebare' tid til å snakke om meg for jeg snakker HERTFALL ikke om deg når jeg drikker ;)
Det er vittig å høre hvor mye energi visse folk bruker på å bry seg om andre folk som ikke bryr seg om dem...

Jeg hadde ikke tenkt å skrive om dette i det hele tatt her på bloggen MEN nå har det gått altfor altfor langt. De merker at de ikke får meg ned, jeg ler av det for jeg er sikker nok på meg selv, og det var visst ikke det de ville oppnå.. Så nå har de begynt på FAMILIEN min!!!!
Er det noe jeg IKKE aksepterer så er det dette!!! Si hva pokker du vil til meg, men du ringer faen ikke til mamma og plager ho eller noen andre i min familie eller av mine nærmeste venner. Alt sånn blir selvfølgelig videre anmeldt.

Ja jeg anmeldte dere, og dere ringer til mamma og sier at ho må få meg til å trekke tilbake anmeldelsen. Dere er kanskje de mest hjernedøde personene jeg noengang har møtt!!! Dere ringer med 'skjult nr' men dere truer og sier at jeg må trekke tilbake anmeldelsen???? hahaha.. SMART-ASSES??????? Dere graver dere jo enda dypere og forsterker bare min sak jo!!! herregud!

nå har jeg gitt dere gode tips til hvordan dere kan konsentrere dere om deres egne liv ikke sant? og ja, jeg mener fremdeles at dere burde komme dere over brua for det finnes en større verden enn Farsund. Visste dere det??? ;)

ps. siden folk er så innmari hårsåre der hjemme så må jeg PRESISERE og si at dette innlegget er kun mytet på NOEN i farsund og ikke ALLE! Det finnes mange vakre skatter der og de er verdt å ta vare på, men de andre vet selv hvem de er. Nettop fordi jeg har sagt det før: Det er tragisk å være så innavla og det STÅR jeg for. Hvis du ikke tåler det så ta det med meg men hold deg helvetes langt unna familien min di feige kjerring!!!!!!! jeg blir KVALM!


Farsund er ikke ei bygd, men en BY ;)

Skrevet av:

26.nov.2009 20:20

doh!!! VET det! men ikke ifølge meg hahhaha

Skrevet av: Christine Lövendahl

26.nov.2009 20:33

Off, jenter blir så stygge når de er sjalu!!

Stå på og vær stolt av at du ER noe! :)

Skrevet av: Christine

26.nov.2009 21:13

Damn :)! haters does only make you stronger ;]

Skrevet av: Trine Hansen :)

26.nov.2009 22:28

Norsk grammatikk er kjipt! :p

Tragisk av dem å angripe deg på denne måten.

Hev deg over slikt, selv om det sikkert ikke alltid er like lett.

Skrevet av:

26.nov.2009 22:54

Håper anmeldelsen din kommer videre enn bare henlagt. Eneste jeg er flau over med Farsund(leste facebook-kommenaterene også), er at politiet er så tafatt. De får til og med refs i lommemannsaken(En 8 år gammel gutt ble tvunget til seksuelle handlinger og politet henla saken). Som sagt, så håper jeg du kommer videre og har masse bevis, evt. en god advokat. Håper folk som så dette vitner og forteller alt, da kan ikke politet se bort i fra det.

Skrevet av: Nynne

27.nov.2009 00:10

Bra skrevet :)
Hvem er disse???

Skrevet av: Jan Kevin

27.nov.2009 17:14

Ben i nesa har'u..det liker jeg!! ;P

Skrevet av:

30.nov.2009 23:48

Åh, lykke til videre med saken din, regner med det går som smurt for deg da, du ser ut til å ha en sterk sak! Kjenner godt til en del av disse hatefulle kjerringene som er så miserable at de må prøve å ødelegge livet til andre for å tro at de er noe - men det er de ikke, tvert imot! De er ikke verdt dritten under deres egne føtter engang, argh - nå ble jeg sinna på dine vegne! Men som sagt, lykke til!:)

Skrevet av: Ina Lundekvam

02.des.2009 10:23

fy søren bygde kjerringer er skumle ass. de er jo bare sjalu og misunnelig fordi de ikke kommer seg vekk fra Farsund, fordi de ikke har noe annet liv, fordi de sliter osv osv. du ER bedre enn de. det er ikke noe du trur, det er noe du er, noe de ikke tåler. de damene beviser bare hvor syke i hodet de er. misunnelse er skummelt. håper det ordner seg med annmeldelsen. :)

Skrevet av: Iselin Storm

03.des.2009 00:02

Hehe, KONGE :D håper du lærer de en "lekse" ;)

Skrevet av: Charlotte

03.des.2009 09:07

Er virkelig glad for å lese at du fikk inn noen gode slag, bare sånn i tillfellet at poltiet henlegger saken... som de ofte gjør.

Og sånn btw... er det vel en selvmotsigelse fra deres side å si at du ikke skal tro du er noe for så å ta et så drastisk steg som å sparke ned en dodør for å nå deg... Haha, jeg må le... godt det finnes jenter som deg som ER noe og ikke er redd for å vise det!

STÅ PÅ!

Skrevet av:

04.des.2009 08:09

Haha Christine..du ER virkelig DUM! Må ikke tro du kan gå trygt i Farsunds gater etter dette lille stuntet ditt.. Halve byen er etter å ta det stygge trynet ditt, og sånn har det bestandig vært? Eller?

Haha, husker da jeg så deg gråtende i bussgata for ingen ville være vennen din, og dette var på ungdomsskolen!! HAHA! Du er så forbanna patetisk, det har du alltid vært.. Åååh, storkoser meg så sinnsykt av å lese dette.. Ser jeg deg på byen skal du få juling! Og jeg venter i spenning :) Bare å annmelde oss i hytt å pine! De henlegger ALLTID saken! Hahaa.. See U soon little miss WANNABE Glamourmodel! ;)Daaaamn yous an ugly BITCH! xD

Skrevet av: Bygdetøusa

07.des.2009 16:30

Var kanskje ikke særlig smart å legge ut skriftlig at du skal ta henne.

Hun har det nå skriftlig og kan ihvertfall gå videre med bevis i anmeldelsen.

Men jeg håper virkelig hun gjør det.

Til Christine.

Du virker som en kjempe tøff og søt jente. Stå på og ikke la noen patetiske mennesker trekke deg ned.

Du er så utrolig mye bedre enn slike kjerringer som lever i sin egen patetiske boble.

Stå på :)

Og plis,anmeld buksene av disse menneskene så kanskje de lærer noe.

Skrevet av: Bergensjente

07.des.2009 23:51

Håper jo for all del at du får rettferdighet i saken :)

Meeeeen Farsund har veldig mange koselige jenter og, ikke la et par jenter få ødelegge inntrykket på oss alle her nede! Alle byer har sine bitcher, det kommer bare lettere fram i Farsund siden vi er så få her. Hehe

Skrevet av: Maria

10.des.2009 02:43