By the way folkens..

Jajajaja... Jeg er SINT - bloody angry- for tida! Det er pga sånne ting som det, pluss at jeg har hjemlengsel og det er høst. Hater høst i Norge og jeg ligger med den himla svineinfluensa og da er det syyyyynd på meg. Noen andre som har det på samme måten? Ble litt mange sinna innlegg i det siste så jeg følte jeg måtte si at jeg er egentlig søt, snill og grei (if you don't rub me the wrong way..!)

Har ikke hatt inspirasjon til noen verdens ting i de siste dagene. Har bare okkupert senga og sofaen til en kjekk gutt i de siste 4 dagene, vist meg fra mine værste sider og lurt på hvorfor ikke duden har kasta meg ut sooner!?

Mamma maser om at jeg må få tak i Tamiflu, men med en halvtime på bussen hver vei inn til byen så knasker jeg heller i meg pencillin tabletter som jeg raska med meg i tilfelle rottefelle. Pencillin hjelper vel mot alt??
Har styrt og ordna litt på bloggen i dag. Satt opp noen tellere og listegreier. Er stolt over hvor teknisk anlagt jeg nesten er.

Nå skal jeg ringe hjem til mamma og sutre over hvor fælt syke meg har det og så blir det tvtitting og blogglesing (koble av fra omverden og meg selv) resten av kvelden så er jeg forhåpentligvis HELT frisk imorra :)

Kos og klem fra EMO-KID!!

Forresten et bilde av en random hot fyr fra helga. Hvor pokker ble han av? Damn!

7 148Hei!

har hørt om to av de slåsskampene på byen også leser jeg bloggen din her. (Det eneste jeg fikk høre var, hørte du at hun og hun slo hun derre der?) Syns det er dødsbra at du sier at folk faktisk ikke har kommet lengre! Istedenfor å si, så bra at du får det til!, så ender de opp med å smelle deg ned.. Helt forbanna idiotisk. Og ettersom jeg aldri hørte noen grunn for at du ble slått ned, så regner jeg med at du ikke gjorde noe galt. Du vet jo selv hvordan sladderen fungerer: Hvis du hadde gjort noe galt og fått bank for det så hadde det hørtes sånn ut: Christine gjorde sånn. Men det gjør ikke noe for hun fikk en saftig en for det. Helt enig, er en god del farsundsfolk som trenger en tur over den broa. Og heller prøve å si på en positiv måte at du gjør noe bra, istedenfor å rakke ned på deg. Hvor mange ganger har ikke jeg blitt slått i bakken for det derre håret mitt? "Finner du ikke sauesaksa?". Så low er det, folk tar folk på det de kan.

Du skriver veldig bra også, innleggene dine, hvertfall de to siste(det er de jeg har lest), er veldig bra skrevet og jeg forstår godt hva du mener. Stå på!

Og til jantelov tilhengere: Hvis du ikke liker det, så er det ditt problem, og den beste løsningen er å enten holde seg unna eller komme med en jævlig god forklaring på hvorfor du har noe å si på hvordan andre folk gjør suksess i livet.

Klem meg ;)

Skrevet av: Karoline Ebersten

26.nov.2009 23:51

Penicillin virker ikke mot alt, nei:) Penicillin er bare en av mange typer antibiotikum og hver antibiotikum er rettet mot å få has på visse forskjellige typer bakterier. Anbefaler at du tar tamiflu som er rettet mot svineinfluensa-bakterien:)

Skrevet av: Maria

27.nov.2009 08:37

Hei Christine!

Flott blogg du har! Dette er overhodet ikke vondt ment, men MÅ liksom bare skrive en kommentar..

Du er i etableringsfasen med det nye firmaet ditt, (Lykke til foresten!) og mange som hører om det googler sikkert navnet ditt, og får opp bloggen din.

Når jeg leser disse "sinnainnleggene" dine, tenker jeg: Er det sånn du ønsker at potensielle kunder skal få sitt førstinntrykk av deg?

Jeg hadde hvertfall blitt litt skeptisk hvis jeg skulle sjekke litt om et firma, og daglig leder, sitter å lirer av seg om både innavl, slåsskamper og det som verre er;)

For all del, meningen med innleggene er jo å vise at du ikke lar deg knekke, og du oppfordrer alle til å tro at de ER noe -knallbra!

Men selv om du skriver slike innlegg i affekt når du er forbanna, så TENK litt på firmaet ditt;)

Synes "sinna-skrivemåten" din rett og slett er litt "barnslig", med masse skjellsord og banning...

Men jeg digger deg og bloggen din, og er innom titt og ofte!

Så igjen; dette er bare min oppfatning, og bare ment som et godt råd!=)

Stå på!

Skrevet av: Anonym

27.nov.2009 12:40

Stakkar lille vennen!

GOOOOD bedring!

Skrevet av: Karoline

28.nov.2009 16:39

søt blogg;)

besøk norges største sladreblogg - ricko.blogg.no!

PUSSPUSS!

Skrevet av: RICO - NORGES STØRSTE SLADREBLOGG

30.nov.2009 00:37

god bedrig=)

Skrevet av: Mafata Shanel

30.nov.2009 23:20

sv.å nei du..stack er no dritt!!Har prøvd det når jeg var yngre og funka ikke på meg.Bare sovna og spiste like mye jeg..Dessuten ble jeg veldig sinna av de..så nei..ikke igjen..

-Dessuten er det bedre med naturlige,lovlige ting..selv om det blir mye dyrere..det er ulempen..Men bra for helsa,så da kjører vi på ;)

Skrevet av:

30.nov.2009 23:44

han der vet jeg hvem er, han heter alan trur jeg ;p jobber på barneværns instutisjon der jeg bodde før

Skrevet av: Marita<3 - maaritasin.blogg.no

05.des.2009 22:23

han bor i moss/fr.stad og heter alan ja :)fetteren til en kompis av meg!

Skrevet av: sofie

07.des.2009 10:34