Thank God It's Friday

Det er helg helg helg. Ikke at det har så mye å si for meg som selvstendig næringsdrivende, det hender at det blir like mye jobb på meg i helga som ellers - om ikke mer - men alle andre blir så i godstemning i helga så da blir jeg også det.

Jeg er tydeligvis überboring som ikke har lyst til  å gå ut ikveld, hører jeg her. Det er vorspiel på gang her mens jeg geeker meg. Fredagskvelden min blir å se på "The City" (jeg er totalt hekta), jeg ser alle episodene på MTV NETT. Og så skal jeg svare på spørsmålsrunden sånn at vi kan bli litt mer kjent med hverandre. Så skal jeg lese mange av bloggene deres. Gir meg masse inspo!

Skulle eeeegentlig kanskje fått ræva mi opp på ett eller annet treningsenter, som venninna mi gnåler om at jeg skal være med på. Hun ble inspirert av DENNE VIDEOEN og er helt hekta selv nå. Man blir jo nesten litt inspirert av sånne folk. Bare nesten.. ;)

Har dere store planer for helgen? Hvordan liker dere å prioritere den?

søt blogg ;)

Skrevet av: Janne

04.des.2009 22:15

Liker å prioritere soooving i helga :)

- Endelig fredag, sier jeg bare!

Skrevet av: Anxhela

04.des.2009 22:21

Jeg må si jeg prioriterer å sitte foran dataen og ikke gjøre en ting fremfor å drikke meg full... hovedsaklig fordi jeg er for lat til å komme meg ut av huset. Rare saker!

Skrevet av: confusing

04.des.2009 22:37

Heisann :) Har en header-konk på bloggen. HVis du finner får du en utroolig fin overraskelse i posten :D :D !!

Skrevet av: Louise

04.des.2009 22:43

helg <3

Skrevet av: G E R D U T E E

04.des.2009 23:22

Jeg er sykemeldt og har vært det i to år, så en del av dagene er ganske like for meg. Men det er kjekt med helg for det. Det er en ekstra god følelse da :)

MEn jeg hater søndager, de er alltid å depresive! :P

Skrevet av: Linn Jones

05.des.2009 01:16

Snuppis! What's your plans for tomorrow?

Skrevet av: Karoline

05.des.2009 01:56