Svar på spørsmålsrunde del 1

Jeg måtte visst poste svarene i to forskjellige poster for den ble for lang..

jaja, vi får se om det er så gøy å være poppis som du tror :P åssen kjenner du BEN ADAMS!!!? :P

Ja nå får vi se da vettu. Synes det er greit at man blir hørt om man har noe på hjertet kjeg da, og det er jo fordelen med å ha en større blogg. Ben kjenner jeg gjennom noen venner. Morsom og herlig fyr det.

Hvordan kom du plutselig så høyt opp? :p

Nei, you tell me? Jeg skiftet litt bloggtaktikk i det siste da. Sluttet å prøve å være så uskyldig og kjørte heller på med hva jeg mente om ting og legger ikke noe imellom lenger og det tror jeg leserne liker bedre enn at man prøver å være noen man egentlig ikke er. Dessuten liker de fleste litt drama, da blir det snakk. Uten å være en såkaldt syteblogg da. En blogg er for alle. Man velger selv hvordan man vil ha sin egen. Liker man den ikke så trenger man heller ikke lese den.

Jeg har jobbet mye og lest mange andre blogger for å få gjort min bedre. Jeg merker at jeg har en long way to go. Er ikke så god på å ta bilder som jeg burde, litt pga at jeg har et ræva kamera (hører du Daddy??), og jeg setter selv godt pris på oppdaterte bilder på andres blogger. Skal bli flinkere til det folkens.

 

du driver jo dater mye høres det ut som, kan du fortelle om noen dårlige date episode du har hatt? er alltid gøy å høre om det:P

haha.. ja det kan jeg sannelig gjøre! Godt spørsmål. Jeg har vært singel i 2 år nå og har datet noen veldig flotte og noen litt mindre flotte karer på den tida.

Story: En fyr kom ned helt fra Oslo for å ta meg med ut på date. Sånt blir man jo sjarmert av. Han tok meg med ut på en flott middag i Kr.Sand med vin til ofcourse. Jeg var litt nervøs, hadde jo aldri møtt duden før. Så jeg drakk nok LITT mer enn jeg burde..

Kvelden etterfulgte med litt mer vin i baren før han skulle ta meg hjem. Stakkars fyren prøvde å gi meg et goodnight kiss og hva gjør jeg da? Jo jeg blir så forfjamsa og støkker litt til og da kjenner jeg at vinen melder sin ankomst igjen... jeg kunne søren ikke stoppe det engang.. Akkurat i det fyren kysser meg så SPYR jeg på han!!!! Seriøst spyr på han!!!!! Å guuuuuuuuud jeg holdt på å dø av flauhet. Kanskje ikke akkurat der og da men dagen derpå når jeg ikke var fult så full lenger kom skammen! Kan dere tenke dere noe værre? Joda, sånt klarer KUN jeg! Kos og klem fra Miss.Puke ;)


1. har du et godt eller dårlig selvbilde?

Hmm.. Både og. Jeg er vel som jenter flest. Andre dager bedre enn andre, mens noen dager (de fleste) så orker jeg ikke se meg selv i speilet en gang. Jeg blir ALDRI fornøyd med åssen jeg ser ut. Kanskje man blir det når man er gammel og ser tilbake og tenker at man burde bare ha vært fornøyd og slutte å klage så over seg selv? Men finn noen som kan lære meg det du

2. Når startet du å blogge?

Jeg startet for en stund siden. Når var det da? Et par år siden kanskje? Jeg begynte på blogg.no, så gikk jeg over til iPublish, så til wordpress og nå tilbake her på blogg.no igjen. Gresset er ikke alltid grønnere hehe

3. Er du glad for å være på topplista?

Ja det er klart jeg er. Jeg er utrolig takknemlig over å ha fått så mange nye lesere. Jeg tar det absolutt ikke for gitt skal dere vite.

 

Hvor gammel er du? Hvor bor du? :)

Jeg er 24 år (jeg hadde en 24 års krise da jeg fylte i september. De fleste får 30 års krise men jeg fikk faktiask talt 24 års krise! Slå den du!) Jeg bor i Oslo men er fra Farsund/Kristiansand

Hvor er du fra?

Look aboveHehe jeg er 36 og har ikke fått krise ennå, heldigvis!

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

05.des.2009 03:49

Er du fra farsund :o? Jeg bor i farsund :-D

Skrevet av: ❤ Alette Fladstad

06.des.2009 18:58