Svar på spørsmålsrunde del 2

tar du amatørjobber som modell ? :)

ja det gjør jeg jo så absolutt. Vet ikke helt hva du mener med amatørjobber? :) Jeg er ikke den største og mest erafrne modellen så jeg prøver å jobbe meg oppover og tar det av jobber som passer meg og min stil.

 

driver du med hest?

Ja når jeg er hjemme hos mamma og de så låner jeg hesten til Morag, ei venninne av mamma (ho er forresten helt rå og sloss mer enn meg på byen og tvinger meg med på Bingo når jeg er hjemme!). Hesten er en nydelig varmblods som heter Exotica. Ho er halt så ho blir bare brukt til kosehest. Jeg gikk på rideskole når jeg var liten og ingteressen meldte seg igjen når jeg ble voksen. Synes det er utrolig befriende å være med dyr generelt, da spesielt hester. Det å sette seg på ryggen og bare spurte bortover, litt småredd og hele frihetsfølelsen og samhørigheten man føler til dyret synes jeg er helt fantastisk.

Tror nok at hester er mer intuitive enn vi vet. Når jeg hadde en dårlig dag en gang, gikk jeg inn i paddocken og begynte plutselig bare å grine og da bøyet ho hodet mot meg og kneget mot meg. Der og da følte jeg at ho kunne føle min smerte og prøvde å trøste. Så tok jeg en ridetur og alt ble mye bedre. Jeg anbefaler virkelig ridning som en slags terapi, samtidig som det er sunt å være rundt dyr. I tillegg så er det supergod trening!

 

er du modell? :)

Ja jeg har jobbet som modell i et par år nå. Vært med i et modellbyrå i Oslo for et år siden, jobbet freelance og nå driver jeg mitt eget byrå

 

dette er kanskje litt domt spørsmål men jeg lurer bare på kordan du sånn plutselig kom så høyt opp på topplisten ?

Ikke dumt spm det. I was as surpised as you honey

Hvordan syns du en god blogger bør være?

Seg selv er vel det rette svaret her. Si det du vil. Vær ærlig med hva du føler. Har du en dårlig dag, ja så deler du det (det kan hjelpe deg), har det hendt deg noe gøy så blogger du om det. Jeg synes ikke det bare burde være reklame hele tiden. Greit med NOEN anbefalinger, men jeg vil heller snoke i andres liv når jeg leser blogger. Kanskje viktig å ha en tråd i hva man blogger om og.

Det kan jo være lurt å holde seg til et tema, jeg ser at de som gjør det når langt opp.

F.eks: blogg enten om deg selv, livet ditt, mote, skole, jobb, et spesielt tema. Istedetfor å ha dagens outfit i hytt og pine om man ikke har en moteblogg.

hva foretrekker du:

vann eller melk?

Vann. Prøver å ikke drikke for mye melk og jeg klarer ikke drikke melk om morgenen.

eple-eller appelsinjuice?

Eple når jeg er skikkelig tørst eller fyllesjuk. Appelsinjuice til frokost

sommer eller vinter?

Absolutt sommer! Vinteren varer altfor lenge her i Norge. Jeg elsker vinteren på fjellet, men ser helst at den holder seg på fjellet og ikke overalt. Jeg er nemlig ikke så god til å kjøre på glatta. Og man kan heller ikke gå med alle de flotte skoene når det er så mye slaps!!

mørkhårede eller lyshårede menn?

Jeg er en typsik, tall dark and handsome- kinda girl. Jeg liker 3 dagers skjegg på menn og det ser bedre ut på mørke menn en blonde. MEN.. Det finnes da unntak.

 

Lager du videoblogg med svarene? I think u should=)

Neeeeei jeg hater stemmen min på video. Jeg har traumatiske minner fra å måtte se gjennom alle opptakene fra hver bursdag som ble filmet av meg og min bror når vi var små! Thanx Mom!

 

For eller imot pels?

Absolutt IMOT! Og det er ikke for å virke så bra, men jeg blir bare kvalm av tanken på å bruke dyr på kroppen. Eeeugh. Stakkars dyrene. Har sett skrekkfilmer med dyr som blir flådd levende.. Jeg bruker heller fuskepels. Man ser jo søren ikke forskjell anyway??!!

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser de fleste blogger. Prøver å finne blogger som ikke er på topplisten. Jeg leser en del av de jeg har på vennelista mi.

Jeg liker LivingDoll veldig godt. Synes Elise er utrolig rå.


kan du skrive ett innelgg om hesten? med bilder og sånn? :-D

Det kan jeg godt gjøre. Coming. Nydelige hesten.

 

Har du egen hest? Hvilken rase er det evt.? Konkurrerer du?:)

Nei jeg konkurrerer ikke lenger. Jeg var med i noen dressurkonkurranser når jeg var liten men nå er det bare for kos. Tar kanskje noen kurs etterhvert for å oppdatere meg selv litt.

 

Sånn, nå håper jeg vi ble litt mere kjent. Dette brukte jeg rett og slett fredagskvelden min på istedetfor å drikke meg dridas! Mamma er gla for det, haha. Ho synes det har blitt litt mye festing i det siste og det kan jeg være enig med henne i. Nå for tiden er det bare jobb og jeg er fryktelig kjedelig for tiden so no worries :)


super fin blogg :)

Skrevet av: eemmalindqvist

06.des.2009 16:41

Flotte svar her og flott blogg du har. :) Så moro å lese at du også driver med hest. ;) De er noen super flotte dyr!

Skrevet av: Linn

07.des.2009 13:46