Cleverheads??? I think not..

Jeg får og som mange andre bloggere duste kommentarer fra enda mer duste mennesker. Tingen er at disse folkene har 'baller så det holder' for at de nettop er ANONYME. Jeg vurderer å gi faen i å publisere de kommentarerne som noen kvalme feiginger har brukt en hel haug med tid på, med å gå inn på min side, lese gjennom det jeg skriver og så for å vri hjernen sin og finne på det værste de kan klare å si til meg på min blogg uten å stå fram med navn en gang. Hahahaha.. Jeg har til og med fått TRUSLER i kommentarfeltet. Jeg valgte å publisere de selv om jeg kan velge å ikke gjøre det. Vi SER ip-adresser you brainiacs og kan LETT anmelde eller sende en "kompis" eller 5 på dere.... Easy, peasy, lemon squeazy.. ;)

I det siste er jeg ikke den eneste som har sett meg lei av disse taperene. Kjøp dere ei bok med skikk og bruk da, knuckleheads! Educate yourself goddamnit og drit i å bruk så mye tid på siden min da hvis du ikke kan fordra meg. JEG hadde aaaaldri giddet og bruke et himla sekund på noen av deres blogger hvis jeg ikke tåler trynet deres... Think about it... Graver din egen grav? Yessss you do....

Tar utdrag ifra noen fellow bloggeres seneste poster. Synes de er rett på kornet og I'm right there with them!

Første er fra Elise Bahía aka Living Doll. Besøk bloggen hennes her

"ÅH, SÅ TEIT................. HERREGUD


Noe jeg kommer over hver eneste dag på blogg.no, er de som alltid er negativt innstilt til alt. Sånne "Åhhh", "SÅ teit", "Sykt tragisk", "Åh, herregud..."-mennesker. Er dere ikke utrolig lei av å være så grinete? På nesten alle store blogger, under hvert eneste innlegg, er det noen som har sittet og himlet med øynene, og skrevet "Herregud... (du er så utrolig teit, jeg skjønner ikke hva du holder på med. Glad jeg vet bedre)".
Jeg har flere som kommenterer på bloggen min, alltid med samme ip-adresse, som bestandig har et eller annet negativt å komme med. Et prakteksempel er jo innlegget mitt med Barbie. Jeg visste at jeg kom til å få kommentarer fra jenter/damer om hvor utrooolig teit det var. Slo jo ikke feil. "Åh herregud...", var en av kommentarene. Selvfølgelig.
Helt greit at ikke alle liker Barbie, sier jo seg selv, men jeg skjønner ikke hvorfor alt på en måte skal være så himla teit og latterlig eller barnslig. Hvorfor kan det ikke bare være slik at "Greit, jeg liker det ikke". Det betyr ikke at de som mener noe annet er helt håpløse. Liksom "Åh, herregud... SÅ tragisk. At folk gidder å bruke tiden sin på noe sånt... Helt latterlig. Åh, blir helt kvalm. Åh, blir så oppgitt! Finnes så mange teite folk som sier så mange teite ting!!! ÅH ÅH ÅH, hvor skal verden ende?? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH"

Blir litt lei av å lese om andres irritasjon overalt.
Får inntrykk av at de synes de er så mye bedre enn alle andre. At de er lei av å være de eneste oppegående som er igjen i verden. De må heve seg over alle de er uenige med.

Det går an å skrive en negativ kommentar på en annen måte. For eksempel "Oi, den Barbien var stygg!", i stedet for "Herregud, så tragisk..."
Dere skjønner hva jeg mener? Jeg liker den første kommentaren. Den andre er sur og grinete, og løper snart hjem til mamma.

Og innlegget mitt med FINSK-skoene. Kommentarer som "De var ikke fine!", tar jeg med et smil, og synes det er helt i orden. Disse derimot: "Åh, hva er det du driver med...? Herlighet, ikke verdt en krone...", er en belastning. Det er STREVSOMT å lese dem. Blir helt sliten. Man trenger ikke være SUR selv om man ikke liker skoene jeg har på meg i innlegget. Det finnes verre ting i verden å bli oppgitt over.

Så det...

Neste gang dere ikke liker for eksempel håret til en eller annen blogger, si det på en ordentlig måte. Ikke bli oppgitt fordi dere er så mye bedre selv, og aldri kunne hatt håret deres slik. Skriv heller "Jeg liker ikke hårfargen din!", enn "Åh, gud... HVA har du gjort med håret ditt...? :S"

living doll


Edit: Veldig mange som misforstår dette innlegget. Dette har ikke noe med mine følelser å gjøre i det hele tatt. Mange som skriver "De er bare sjalu", i kommentarfaltet... Dette innlegget har ikke NOE som helst med det å gjøre.  Kjære dere. Det handler om grinete kommentarer generelt, og hvorfor man skal gjøre den andre svak ved å på en måte fremstille ham/henne som dummere enn seg selv. Det handler heller ikke spesielt om MIN blogg, men overalt. Brukte bare eksempler fra bloggen min. Kommentarene jeg har brukt som eksempel her er jo ikke rettet mot meg personlig.
Innlegget handler kun om dem som syns at alt og alle er et eneste stort ork. Ikke at jeg tar meg nær av det."


Den neste er fra Trine Camilla. Besøk bloggen hennes her

"FLOTT ANONYME BRØDHUER

Er det ikke flott dere, at noen klarer å skrive dritt i mitt innlegg om hvor jævelig jeg har det. (To innlegg nedenfor dette). I tillegg skriver jeg at jeg sletter deres kommentarer, men at jeg skal klare å sporer opp ip-adressene. Haha, love it. Dere er litt korka da som gir meg ip-adressen deres. As you like it.

 Nei vet dere hva, til helvete med dere idiotiske anonyme brødhuer. Som Monica skrev, ingen har peiling på hva psykiske problemer er før de eventuelt får det selv. Og det er så sant så sant.

 Nå skal Trine ut å shoppe. Lurer på når jeg sist unnet meg noe mer enn en liten ting til 50 kr. Ikke det, penger betyr ikke alt, men nå vil jeg shoppe! Og jeg har penger til det så hvorfor ikke! Noen som vil bli med?

Litt sminke i trynet og et påklistra smil så er på vei. Formen stinker, men jeg legger den igjen hjemme jeg et par timer.

 

trinecam

Jeg fikk til og med slengt dritt en gang under dette bildet. Kommentaren var noe sånt som: Slutt å leke så jævelig fjortis a din gamle drittkjærring. Haha"

huff ja jeg er så vanvittig lei disse anonyme tullingene. De kunne i det minste latt være å være anonyme eller hur?
klem.

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

07.des.2009 23:09

WORD GIRL!

Du vet å få sagt det..

Skrevet av: Karoline

07.des.2009 23:34

Jeg er helt enig med deg! og må innrømme at jeg har tenkt mange rare tanker når jeg har lest diverse blogger, men gidder ikke å slenge dritt fordet. folk må få skrive hva de vil, om leseren synes det er dumt eller barnslig så får den nå bare synes det da. hvis du får trusler er det bare å rapportere de, det er ikke noe gøy å få slike kommentarer. jeg forstår din frustrasjon over disse menneskene, men det jeg ikke forstår er at DE gidder å lese blogger de synes er teite. haha :P flott at du tar opp dette. kanskje det får enkelte til å tenke seg om før de legger igjen bedritne kommentarer :)

Skrevet av: Benedikte

08.des.2009 07:08

enig!! ;)

Skrevet av:

08.des.2009 14:16

De er noen drittfolk!

Skrevet av: Lina

08.des.2009 20:42