I hate this part right here...

Okay, this time it's getting personal!

Jeg er IKKE særlig fan av vinteren. Jeg er typisk en av de som blir deppa av lange, grå, triste dager. Trenger sola og varme. Igår var en typisk sånn en dag for meg. Hadde bare lyst til å ligge på sofaen hele dagen, følte meg skikkelig uinspirert, trøtt og lutlei av alt og alle.

Det går selvfølgelig ut over mine nærmeste og de som faktisk er interessert i å bli bedre kjent med meg. En fyr fikk høre det fordi han har vært så megabusy de siste dagene og jeg klagde over at jeg følte at jeg ikke fikk nok oppmerksomhet fra han!! Jeg skapte meg til de grader og sendte han dramameldinger om at han bare kunne drite i å behandle meg sånn,og vi trengte egentlig aldri å treffes igjen og han kunne bare ha lykke til med alt..

Jeg så selv at jeg var skikkelig drama, selv MENS jeg var det (men det innrømmer man jo aldri der og da, gjør man vel??) og forventet å få en meld tilbake med: ?allright then dramaqueen.. good luck to you too..? men dette er visst en mann som har opplevd VÆRRE enn meg og unnskyldte seg for at han er så busy i disse dagene, at han skulle ønske han kunne ha vært med meg tidligere og ba meg slutte å være så dum så skulle vi se hverandre snart

Jeg sier bare: er det MULIG?? Er dette prinsen eller? Venninna mi som jeg satt sammen med og overanalyserte alle sms?ene hans og prøvde å ødelegge for meg selv, var ganske enig i at jeg tok ganske  av og prøvde å forklare meg at han jobber mye og er megastressa. Hun styrer med kompisen hans og vet dette like godt som meg.  At han taklet meg og mitt vanvittig bra var hun nesten like sjokka som meg over..

Vi er veldig i startfasen og bare dater og liker hverandre godt og så kommer jeg med mitt fulle drama ALLEREDE. Det kan jo skremme noen og enhver og jeg er fult klar over dette, men jeg krever så mye oppmerksomhet fra stakkaren at når jeg føler jeg ikke er første prioritet (noe jeg ikke kan forvente av han OG at vi ikke kjenner hverandre så godt enda) så tenker jeg lett FUCK IT, dette gidder jeg ikke. Jeg tester på en måte styrken hans, noe jeg nok gjør med alle menn jeg mot alle odds begynner å interessere meg for. Tester hvor mye han tåler, hvor mye han kan ta. Og det er helt forbaska feil av meg å gjøre. Det er dårlig gjort mot stakkaren og det ødelegger for meg selv. Jeg vet jo ikke selv hva jeg vil med duden en gang så hvorfor gjør jeg det? Jo, for jeg krever så utrolig mye oppmerksomhet fra han, og jeg blir sjalu! Og jeg har ingen rett til å være det enda i det hele tatt. Noe som også tilsier at jeg burde holde meg langt unna denne fyren.

Han er mye kjekk og får en masse oppmerksomhet fra jenter og det må jeg bare tåle. Meg lissom! Som blir så fort sjalu. Jeeses.

Men han forstår meg så godt. Allerede. Og jeg blir oppriktig imponert av mannfolk som takler temperamentet mitt, spesielt når de er megastressa fra før av. Det må jo bety at han er a keeper?

 

dramaqueenjustaheadposters


 

Nei uff, jeg trenger litt råd jeg.. Skal jeg bare droppe han fort som sist før man blir såra? Når jeg tenker meg om, så hadde han vel blitt enda mer freaka ut om han hadde sett at jeg lagde et helt innlegg om han/dette. Han er til og med ikke den eneste jeg dater. Jeg er en singel jente på 24 år og jeg gjør hva pokker jeg vil, helt til noe blir mer seriøst og da må jeg være rimelig sikker på at ting er det før jeg gir fra meg friheten min. Jeg tror også at hvis du styrer med bare en så blir man fort veldig såret, for man blir så opphengt i akkurat den ene, så altfor tidlig. Det er ikke sunt en plass. Han her er den som har gitt meg mest oppmerksomhet i det siste og sjarmert meg helt i senk. Når vi traff hverandre første gangen ble jeg så imponert over at han IKKE spurte meg med han hjem! Han sier masse fine ting om meg og har tro på meg og synes jeg er flink til det jeg gjør. Han spør meg om hva jeg mener om ting, som jeg tenker at han har mye mer peiling på, men allikevel vil han høre min mening. Han får meg til å føle meg spesiell og jeg blir gla av å snakke med han.

Men jeg er jente.En veldig typisk jente. Jeg overanalyserer ting. Opp og i mente! Jeg driter meg ut og burde vite bedre. Jeg driter forresten i om dere synes jeg virker helt gal, for akkurat nå føler jeg meg sånn og ;) men det må da være NOEN som har eller har hatt det på samme måten? Hvis ikke bloggen er til for å dele med andre og høre andres synspunkter på ting, så har bloggen mistet sin mening asså. Jeg nekter å ha en "reklameblogg" hvor man bare viser dagens outfits og anbefalinger. This is my freaking life and I need your opinions, my dearest readers

Åååårh jeg hater dating! Hele greia føles som et spill! Jeg har lyst til å være så rett fram, som jeg er til vanlig. Men jeg føler at jeg ikke kan være det når det kommer til dette. Er det rett?

 

Ps. Jeg burde få meg en hobby!!


Hva mener du ordet "elske" betyr ?

http://www.nathaliechristin.blogg.no

Skrevet av: Nathalie-Christin ¤

10.des.2009 10:03

Syns han hørtes ut som en bra kar jeg.Gutter liker jenter med "baller" og som stiller krav.Syns du bare skal kjøre på og være deg selv jeg..det er det du kommer lengst med.Og takler han ikke deg,ja da,er han ikke den rette for deg ;)

Skrevet av: monicas blogg ;O)

10.des.2009 10:03

Nå ble jeg meget nysgjerrig på hvem dette er, hehe ;o) Du kan vel ikke komme med noen diskrete hint eller? ;o)

Mitt råd er rett og slett at du setter deg ned og snakker med han. Sier rett ut hvordan du føler det og at du vil vite hvor du har han. Så får du jo veie for og i mot da, om det er verdt det.

Klem fra Hege ;o)

Skrevet av: Kosebloggen

10.des.2009 10:15

æ har hatt d på akkurat samme måte så dæ.. tæsta aille mainnfålk æ har hadd såm æ har styrt me.. bære før å c kor "gla" di va i mæ osv..før å få dn bekræftelsn at di e dær å e gla i mæ osv.. Mn vz deinna fyrn e dn rætte så kmr du t å mærke d:) d jor æ.. æ e nu på 4åre me min førlåvede såm æ åsså har ei nydeli datter ilage..=)

å i bynnelsn, så va æ sånn dreiv å styre litt me aindre mainnfålk++ å ætterkvært så failt d bære bort a sæ sjøl.. æ brydd mæ plutselig ikje så mykje om aindre mainnfålk! å æ greidd faktisk å håill mæ t kun hn.. før æ e 110% sekker på at hn e dn rætte før mæ.. å hn jer mæ så roa å ailt d æ "træng" å d e masse! mn i værtfaill: date andre samtidi, mn bruk mæst tia på hn.. så finn du vel ut a d tel slutt.. entn så e d ment to be or not ;)

Skrevet av: annette susann h

10.des.2009 13:18

btw: kan du redigere navne mett t kun nætte?? vz du ska publisere d forje innlegge æ skreiv...?

Skrevet av: nætte..

10.des.2009 13:23

Gjør det du føler er best for deg og livet ditt : )

Jeg tenker og gjør litt mye av det samme som deg merker jeg : )

Følg magefølelsen, er som regel det som er rett ! : )

Lykke til søta:)

Skrevet av: Caroline :)

10.des.2009 14:46

Haha, syns det er morsomt at jeg sitter og hører på I hate this part, akkurat nå når jeg kom over innlegget ditt ;D Hehe

Skrevet av: DINOW

10.des.2009 16:11

Hva slags jobb har denne duden? Jeg drev og deita en musiker en gang og han virket jo helt fantastisk som viste MEG interesse blant alle jentene som hang etter han.. men han var busy heele tiden og sa alltid at det kom til å bli bedre. Etter 2 år med "venting" skjønte jeg at det ikke kom til å bli noe bedre så jeg droppa han. Det var vondt, men når man treffer noen så vil man gjerne være førsteprioritet og ikke siste. Det er heller ikke noe gøy å måtte vise sine dramatiske sider. Mitt råd er å dumpe ham, du fortjener bedre! Lykke til :)

Skrevet av: rockprinsessan

10.des.2009 19:13

Go for it! Det at han i det hele tatt svarte på den meldinga du sendte, også kom han med ett så fornuftig svar, beviser at du burde holde på han. Jeg skjønner tankegangen din, og du har sikkert hissa deg opp en stund, også bare eksploderte det i en sånn melding. Jeg sendte en samme melding til min dude for 2 uker siden. Han skjønte ingenting av meldinga :p Masse surrete crazy setninger rabla sammen på en lang melding.

Alle har sånne dager. Skulle bare teste han ut jeg også. Redd for å bli såra. Jeg slo opp med han da. Men noen ganger må man ta sjanser, så jeg syns du skal gjøre det. Min vet ikke hvorfor det er slutt en gang, og jeg er ikke sikker på det selv. Prøver bare å beskytte meg her!

Uansett, det at han er så mye opptatt gjør at det blir enda mer spennende de gangene dere møtes. Dere kan holde på den nyforelskelses - følelsen lenge :)

Helene

Skrevet av: Helene

12.des.2009 13:08

haha, du vet at han kan oversett alle norske sia på engelsk?:) hadd vært velldi komiskt om han faktisk gjor det... pass dæ!

Skrevet av: maja

12.des.2009 15:01