Hjemlengsel

Fant ut at jeg var litt homesick og forlenger juleferien min med ei uke. Så nå driver jeg og pakker sånn at jeg faktisk rekker toget imorra. Jeg må desverre ta det shitty toget for at jeg ikke får lov til å ha mer enn 2 kofferter på flyet! Damn!

Jeg har hatt en shitty shitty helg og jeg vil egentlig bare klage til dere men jeg gidder faktisk ikke det heller. En liten glede i alt dette er at jeg fikk melding av min lovely frisør Tone om ikke jeg ville ha nytt hår til jul og det er jo helt forbaska klart at jeg vil. Jeg hater mitt nå korte hår og kan nesten ikke vente til jeg får satt på extentions igjen.

Har ikke hatt nett på noen dager og alt har egentlig bare vært kaos, derfor lite blogging. Jeg har vært med gode venninner da så det har hjulpet. Forresten så må jeg bare vise hvor BABE mi kjære Hanne Lu kan bli om ho vil! hehe.


  Sweetiepie! ;)Meg og Jenny på konsert. Had a great time, dancing and singing along.
Sorry for bare mobilbilder for tiden. Jeg finner som sagt ikke laderen min og Daddy.. I want a new cam for x-mas! ;)

Prøver forresten å lage to nye knapper på bloggen. Eller de er ferdiglaget men jeg venter bare på at Blogg.no skal sende meg en eller annen link. Må si de er treige ;) Det er med bilder og intervjuer, sånn som jeg har hatt på de forrige bloggene mine og det hade vært greit å ha de med meg på denne og nå som jeg er tilbake igjen på blogg.no. Så har jeg alt samlet igjen. Waheeeey!

domt de me 2 kofferter da.. får bare stappe oppi :P

Skrevet av: Charlotte S.Eikrem

14.des.2009 10:19