(DON'T) "Let it snow"

Våkna opp til dette idag. Damn og atter damn! Var ut og spadde med naboene i lang tid idag og jeg var våt helt ned til trusa. Godt man har varm dusj og kakao hjemme.
Vi har i tillegg en svær bakke som brøytemannskapet ALLTID prøver å lure seg unna hvert år, hvorpå vi ALLTID må ringe og klage til kommunen. Man kan bli irritert av mindre.
Så da ble det ut å spa da! Er ganske irritert for at det har kommet så mye snø for det nytter jo ikke å gå tur i denne snøstormen og nysnøen som er en halvmeter. Blir nok bedre, men man får seg jo en god treningsøkt om man bare gidder å finne fram måken og skuffe snø. Kan jeg pokker mæ skrive under på. Jeg er jo nesten støl nå. Lurer på om det kan bety at jeg trener for lite... oups.

Before..And after.. (okay dere ser det kanskje ikke i det hele tatt, men jeg er seriøst klissblaut her og håret mitt er istapper. seriously. Det føles som at man skuffer bort en meter med måken og så blir det blåst tilbake 2!! Vits!Shit! Så mye snø! :O

Trodde ikke det var noe særlig snø på sørlandet jeg.. Det er jo mere snø hos dere enn her i midt-Norge! Måking er bra trening da ;)

Skrevet av: RoCKpriNSeSsan

21.des.2009 00:03