En riktig god jul til dere alle

Tross alt mine kjipe omstendigheter så skal jo ikke det gå ut over dere og jeg må jeg jo få ønske DERE en riktig god jul. Håper dere har vært snille barn i år slik at dere får alt dere ønsker dere av nissen
Tusen takk for julemeldinger på mobilen, håper jeg ikke har glemt å svare noen. Jeg er litt distré i disse dager. Dere får ha meg unnskyldt.
Jeg slenger ut bevise på at jeg faktisk var med og pynta juletreet i år. Det er tradisjon at jeg setter på stjerna. Det ene året jeg ikke fikk sette den på når jeg var liten, lillebror kom meg i forkjøpet, ble jeg så sur at jeg gikk inn på vaskerommet og tutet! Dette husker ikke jeg, men ble desverre fortalt det her om dagen.. Hyggelig.Nå skal jeg finne julestemningen her, som enda ikke har kommet og klokka er over 6 på julaften. Jeg ble ca ferdig med alle julegavene også, med noen unntak etter omstendighetene, men alt i alt så skal vi nok få feiret julen på et vis vi og. Jeg vil helst bare sluke julemiddagen og komme meg ut igjen til mormor. Mine 2 onkler er hos henne nå. Hater at hun skal være alene.

men GOD JUL KJÆRE LESERE. Nå skal jeg pynte meg litt og spise ribbe med deilig svor, og riskrem. mmm..

håper du finner julestemningen iløpet av kvelden og får en fin kveld på tross...

*klem*

Skrevet av: Thomas

24.des.2009 18:33

Ønsker deg en riktig god jul :-)

Skrevet av: TD

24.des.2009 18:49

God jul gullet! Håper du har kost deg masse idag<3

Skrevet av: Karoline

25.des.2009 01:05

Du må blogge mer!! :D

Jeg linker to bloggere hver dag, og det kommer jeg til å gjøre så lenge jeg har bloggen min. Det hadde jo vært utrolig koselig om du hadde lagt igjen bloggadressa di i det øverste innlegget på bloggen min. Kanskje det er deg jeg linker neste gang<3 Jeg blir blandt annet fast leser på de bloggene jeg linker!

Skrevet av: Bengin ~ Mote&Glede

27.des.2009 09:41