Julens festligheter

Er enda ikke ferdig med bildestyret dere.
Gidder ikke skrive så jeg lar bildene snakke for seg selv..Susanne og Aina klarte omsider å dra meg med på julefest.Flashing panties! It's soooo fæsh'n!!!*Smootchie smootchie* med vakre June som var hjemme fra DKElise på JULETREFEST :) legg forresten merke til hand-grabbinga til Kjetil Hogg eller Dan Skeime (kan noen si meg hvem det egentlig er??) i bakgrunnen. Caught ya !! ;)

OKAY.. NÅ MÅ JEG BARE SI EN VELDIG *BEKLAGER* FOR DENNE LILLE PHOTOSEANSEN VÅR I TAXIEN!! EGENTLIG SÅ ER ALT AINA SIN SKYLD ;) JA, LA OSS BARE SKYLDE PÅ AINA *LOVE U - REALLY!!* <3
Jeg legger likesågodt ut alle siden NOEN treiv kameraet og forlanget å være mest mulig i midten på bildene og prøvde å squeeze oss andre ut! Sjekk prosessen av utsqueezinga... HERE GOES:Finally in the middle!!! :) Hehehehehe.. Ingen sensur!  <3Joda.. Vi er fremdeles i Farsund så da er politiet obligatorisk. Denne ganga kom de faktisk ikke for meg ;) Poenget her var at jeg skulle få bilde av en mann i uniform men det ble heller vanskelig for meg og baileys'en! det gikk plutselig ikke ann å zoome på kameraet mitt av en eller annen stupid grunn så da innså jeg mine begrensninger og lot kameraet ligge i veska resten av kvelden.